PR CUAET
-
Для вагітних дівчат 🤰🤰🤰безкоштовні онлайн та офлайн курси Пропонується в партнерстві з Alberta Health Services, інформація про ведення вагітності у Калгарі. Програма Best Beginning це безкоштовні підтримуючі медичні послуги для вагітних осіб, конфіденційна підтримка 1:1 від медсестер, дієтологів тощо, безкоштовні вітаміни. Можливість догляду за дітьми. Зателефонуйте в AHS, щоб зареєструватися за номером ☎️403-228-8221 birthandbabies.com/best-beginning-program/ t.me/mumcalgary
-
Почему именно тебе так важно что-то доказать здесь? Не первый же раз тут цифрами насыпаешь. Каков твой мотив, Билли?
-
Так , я також про це думала , буду надіятись що офіцер не дасть запит🙏
-
Може, написати пояснення у тій ситуації можна, чому нема можливості взяти довідку зараз 🤷🏼♀️. Тим паче, людина там була більше, ніж півстоліття тому. Офіцери ж в курсі того, що зараз відбувається
-
Тут навіть така ситуація: ті хлопці й дівчата, які в Україні є героями (наприклад, багато Азовців), у расєї визнані небезпечними злочинцями. Тож якщо хто з них якимось чином (років 10 тому) пробув рік в расєї, то отримає довідку, що заочно засуджений по усім можливим кримінальним статтям і перебуває у розшуку.
-
Я делала сертифицированный банковский чек. Спасибо за ответ
-
Доброго вечора, виручіть порадою! Діти приїхали без паспортів, чи можна їх вписати в мій паспорт і так подаватися на PR? Щоправда, що на вклеювання дітей слот не потрібен?
-
Ви виберали саме цей пунк ?
-
Добрый день. А у кого-то возникала проблема при подаче на продление work permit (ворк пермит) с загрузкой формы IMM5710? Я уже как только её не загружал, постоянно выдаётся ошибка, сама форма валидна, но сайт её отказывается принимать
-
Де ви берете цю статистику?
-
Тобто вчитись по воркперміту в універі не можна? Треба дитину подати на стадіперміт і обов'язково до 31.03? І подати можна тільки маючи запрошення з університету? Дякую
-
Да, в понедельник пойду ещё раз. Жалко денег за почту. Ну да ладно. Спасибо за ответ. Хорошего дня
-
Мені дуже шкода що так вийшло у вас , може вам емеіл їм написати і запитати , або зробіть money order саме з вашого банку і заново вишліть, ви прикладали заповнену анкету?
-
Доброго дня, Чи можна виїжджати за кордон під час розгляду на провінційну номінації та на федеральному етапі?
-
В тому числі дивлюся які запити робив хтось інший, і замовляю собі копію.
-
ATIP - Запити через закон про доступ до публічних Даних
-
Це так. Але щоб бути кваліфікованим під це досить одного року професійного будь де за останні 10 років.
-
Досить одного з них. Але диплом треба також оцінити
-
Пара місяців це умовна величина. Переважно 2-4 місяці. Але від часу в році і від квот це також може залежати
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
51792/429574
19 minutes ago