PR CUAET
-
Ну, є й інші способи.
-
Підкажіть будь ласка чи може хтось скинути форму imm5710?В нас чомусь не відкривається, щоб ми не робили 😢Це за продовження WP)
-
Тобто достатньо прикріпити оцінку WES + диплом магістра і все? Мені сьогодні повідомили, що потрібно включити в 1 файл WES + усі дипломи з перекладом і шкільний атестат. Дякую
-
Но вам сохранили срок 3 года, а у нас получилось только два.
-
Конечно лотерея. У нас дата «начала» в пермите стоит 26 марта 22 года - это дата, когда мы только подались на визу, а не прилетели в страну. Когда въехали в Канаду - у нас до окончания паспортов оставался ровно месяц. Пермиты получили ровно на месяц- до окончания паспортов. Продлили паспорта и подались на новые пермиты. Получили новые пермиты с теми же датами. 26.03.22-26.03.2025 🤷♀️
-
LOL. Всі зміни до законів приймаються законом. Ви, мабуть, навіть першу строку не змогли прочитати та зрозуміти "прийняли Закон про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку обробки...". Співчуваю ....
-
Ну, що хто сьогодні зловив. У кого вийшло. Пробувала з телефону, результату нуль.
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка, подаю форму на отримання фінансової допомоги. Заповнюю на себе та додаю трьох дітей, але не пропускає. Пише на двох дітях помилку, хоча всі дані введені вірно. Хто стикався з таким і що робити? Дякую!
-
А где тут "насыпанные цифры"? Или у вас проблема - путаете буквы и цифры? t.me/prcuaet/39128/65033
-
Доброго вечора можливо хтось підкаже хто возить людей на Ніагара Фолс на водоспад якщо можна контакти з Міссіссаги
-
в Торонто было 6 мест по времени
-
Мне помогли. Я ЗАПИСАЛАСЬ на 8 число!!!! Урааааааааа, не верю до сих пор...
-
Я не знаю ответ на этот вопрос. Мы решили не морочиться с вп и получили пр.
-
Дякую, але виходить кожну оформлюю на себе і додаю по одній дитині і подаю їх три?
-
І в мене вийшло щойно в Едмонтоні
-
Скажіть, в мого чоловіка така сама ситуація . Але паспорт він буде робити не в Канаді . Чи можно буде подовжити WP за межами Канади ? Дякую
-
На кожну дитину - окрема заявка на фіндопомогу. І обговорюйте краще не в цієї гілки.
-
В мене вийшло взяти в Едмонтоні
-
Дякую. З телефона
-
Доброго дня! Як тепер податись на виготовлення паспорта? Який алгоритм?. Через дію зареєструвалася на чергу очікування. І що далі буде ? Як ті слоти зловити?
12 Jan 2024, 17:45
51870/435093
4 minutes ago