PR CUAET
-
Доброго вечора можливо хтось підкаже хто возить людей на Ніагара Фолс на водоспад якщо можна контакти з Міссіссаги
-
в Торонто было 6 мест по времени
-
Мне помогли. Я ЗАПИСАЛАСЬ на 8 число!!!! Урааааааааа, не верю до сих пор...
-
Я не знаю ответ на этот вопрос. Мы решили не морочиться с вп и получили пр.
-
Дякую, але виходить кожну оформлюю на себе і додаю по одній дитині і подаю їх три?
-
І в мене вийшло щойно в Едмонтоні
-
Скажіть, в мого чоловіка така сама ситуація . Але паспорт він буде робити не в Канаді . Чи можно буде подовжити WP за межами Канади ? Дякую
-
На кожну дитину - окрема заявка на фіндопомогу. І обговорюйте краще не в цієї гілки.
-
В мене вийшло взяти в Едмонтоні
-
Дякую. З телефона
-
Доброго дня! Як тепер податись на виготовлення паспорта? Який алгоритм?. Через дію зареєструвалася на чергу очікування. І що далі буде ? Як ті слоти зловити?
-
Доброго дня. Можливо хтось може порадити як бути- у дитини Visitor Permit і паспорт закінчуються у серпні цього року. Чи можливо якось продовжити цей Visitor Permit без виїзду до Польщі/України за новим паспортом за два тижні? Дуже дякую за будь-яку інформацію!
-
Підкажіть будь ласка. Стосовно фото. Пишуть що треба скан фрон і задньої сторони . А чи можу я їх залити в pdf? Бо бачив що пишуть про jpeg формат
-
Так . І окремо на себе без дитини. Це на 3000.
-
Я продублювала вас😂😂😂😂
-
Але селпип легший від айлетс. Знайдіть той і той. Спробуйте
-
Celpip їм легше буде
-
Ютуб айлетс лисенин 2023, райтин 2023, ридин 2023. Спикен все 100 тем з Гуглу- спикен айлетс 2023. По три тести на день робити, спикен 1 год на день. В день мінімум 4-5 годин. Через 1,5 міс здасте
-
Мої вам вітання!
-
Спочатку робіть паспорт
12 Jan 2024, 17:45
51879/438623
4 minutes ago