PR CUAET
-
Що ви їм володієте достатньо для роботи та спілкування. Не чула, щоб роботодавець міг поставити сам рівень.
-
Цей документ це id картка, а не паспорт. А картки строкові усі.
-
Тоді так, 3 роки
-
Так ми і обговорювали іншу програму 🙄😁 звичайне спонсорство подружжя.
-
Никой финансовой ответственности спонсор по этой программе не несет! Это по другой программе.
-
Спасибо
-
Там было исключение временное. Его надо было указать в other со ссылкой и номером истекших мед. Экзаменов
-
Податься на ПР, думаю. Т.к. туда нужно будет подгружать действующий пермит.
-
Тобто просто референс від канадського роботодавця і можна без контракту?
-
Доброго вечора! Що повинен написати роботодавець у референс летер стосовно рівню анлглійської мови, щоб не здавати тест з англійської?
-
З канадським простіше, як треба можна нове взяти
-
У мене з України є референс летер, канадський роботодавець казав надасть летер оф емплоймент, там будуть години, обовʼязки і тд. Тоді я цей летер і контракт маю надавати? У контракті там обовʼязки «скромно» вказані, а в летері будуть як треба.
-
В документах ЕЕ там є і letter of employment і reference letter. Обовʼязки і позиція тільки в reference
-
Доброго вечора шукаю репетитора з англійської мови для здачі тестів (IELTS) , може хтось знає підкажіть буду вдячний.
-
А для ЕЕ по stem потрібно і letter of employment і контракт від канадського роботодавця чи лише леттер? Чи повинні і там і там збігатись з ноком обовʼязки? Чи важливіше, що по максимуму обов’язки збігались саме у леттері?
-
Дякую за відповідь)
-
75. Думаю навряд чи ворк перміт дадуть.
-
Reference letter
-
Які документи потрібні для підтвердження роботи поза Канадою?
-
А що пише ?)
12 Jan 2024, 17:45
5190/433116
about an hour ago