PR CUAET
-
Воркперміт
-
Це ми
-
Доброго вечора) Доказом, що українцям за програмою CUAET не потрібен LMIA, є віза чи work permit??
-
Та є ще в неї одна "подруга" Юлія К. Як і вона жаху наганяють у різних каналах. Щось справді правда, а щось від себе додумують. А може це одна й та сама просто змінює профілі
-
Ну от прочитайте своє питання Як можна по ньому щось порадити? Зробіть скріншот
-
Was there a link to a document to track applications?
-
Підкажіть будь ласка, скільки має бути до закінчення паспорту для подачі на PR
-
Добрий вечір. Тобто свідоцтва про народження потрібно перекладати і основному аплікантів і подружжю? Мені просто казали, що лише дітям ( ще не подавалися)
-
Усім, хто є в аплікації
-
Залежить від програми Але чим побільше
-
Я уточнню, бо цю інфоомацію отримала від консультанта сьогодні. Була певна, що достатньо Wes+оцінений диплом магістра, а не усі дипломи і атестат.
-
У меня такая же была проблема. Попробуйте переустановить/обновить адоби акробат Но я так и не смог нормально эту форму загрузить, сайт никак не принимает даже после валидации
-
Щиро дякую
-
Підкажіть будь ласка як змінити емейл та номер телефону в застосунку дія В чат боті я змінив все, але при реєстрації на оформлення закордонного паспорту коли я хочу зловити слот нічого не помінялось
-
Берете магістра і відправляєте його до Wes + апостиль юа
-
Дуже дякую
-
Підкажіть, будь ласка, якщо роботодавець перевірив дипломи їх підтвердження визнання через Wes чи годиться воно для PR? Чи потрібно робити все спочатку?
-
Достатньо одного найвищого диплому + додаток з Wes
-
Поясніть краще, будь ласка. Весь процес, і що у вас є зараз
-
Так, я це зробила.
12 Jan 2024, 17:45
51971/431160
2 minutes ago