PR CUAET
-
Тобто просто референс від канадського роботодавця і можна без контракту?
-
Доброго вечора! Що повинен написати роботодавець у референс летер стосовно рівню анлглійської мови, щоб не здавати тест з англійської?
-
З канадським простіше, як треба можна нове взяти
-
У мене з України є референс летер, канадський роботодавець казав надасть летер оф емплоймент, там будуть години, обовʼязки і тд. Тоді я цей летер і контракт маю надавати? У контракті там обовʼязки «скромно» вказані, а в летері будуть як треба.
-
В документах ЕЕ там є і letter of employment і reference letter. Обовʼязки і позиція тільки в reference
-
Доброго вечора шукаю репетитора з англійської мови для здачі тестів (IELTS) , може хтось знає підкажіть буду вдячний.
-
А для ЕЕ по stem потрібно і letter of employment і контракт від канадського роботодавця чи лише леттер? Чи повинні і там і там збігатись з ноком обовʼязки? Чи важливіше, що по максимуму обов’язки збігались саме у леттері?
-
Дякую за відповідь)
-
75. Думаю навряд чи ворк перміт дадуть.
-
Reference letter
-
Які документи потрібні для підтвердження роботи поза Канадою?
-
А що пише ?)
-
Там не пише до якоі дати буде розгляд 😅
-
Если полностью менять сферу деятельности и заново работать год. То главное успеть податься на пр при своем действующем ворк пермит или успеть подучить номинацию ? #pr
-
Я український переводила. Мені здається все памʼятаю. Робила давно у травні, але не думаю , що щось дуже змінилось
-
Мені здається пів чату хотіли би подовжити. Спробуйте, якраз буде тема для розмови. Може хтось щось своє розповість. Почекаємо😂
-
Кто переводил диплом украинский и помнит пошагово все,ответьте.нужно пару вопросов задать
-
Дякую за відповідь. А якщо просто податися на продовження WP? Типу основна ціль (якщо це можливо) це отримати WP на рік довше першого. Для чого? Зайвий рік зайвим не буде 😂, можна спокійно подаватися на номінацію і на ПР і не переживати нарахунок строків. Облазив сайт IRCC , але ніякої конкретики не знайшов (можливо погано шукав).
-
Дивіться, можете не перекладати, апостіль юа сам все зробить, ви доплатите за переклад. Так, спеціаліст, коли будете заповнювати Wes галочку поставите диплом магістра. Спеціаліст у них прирівнян до магістра
-
Дяка велика за відгук 🙏
12 Jan 2024, 17:45
5198/431453
3 minutes ago