PR CUAET
-
Таке питання по цій темі... кажуть що у декого з тих хто проходив медогляд в Європі (той що на початку, після воркперміту робиться), то не прийняли. Наприклад сьогодні таке почула про Польщу. В когось таке було? Від яких центрів не приймали і чи давали пояснення, бо в них же є на сайті список лікарів.
-
Спробуйте також оцінити свої шанси на цьому сайті. youtu.be/s3mqgCYvkrE?si=JbNByHtuz3-R7NOS Тут є відео з реальними відповідями людей і їх отримані оцінки. Мені це реально допомогло оцінити свої сили( по внутрішньому відчуттю) та набратись впевненості перед екзаменом. Також є розбір відповідей: що саме оцінюють в +, а що в -. І зайдіть у гілку CELPIP. Там також дуже багато корисної інформації по підготовці.
-
По цій шкалі я маю бути B2 (середня 6 по CELPIP). Але по відчуттям в мене точно не B2 в житті)) Я почала вивчати мову трохи більше року назад, як приїхала, майже з 0, самотужки, трохи на онлайн курсах LINC. І для B2 ще дуже багато не знаю…Хоча і не дуже розуміюсь на цій шкалі. Тому думаю, все ж таки тест не зовсім реально оцінює справжнє володіння мовою. Зрозумівши, що саме оцінюють і як правильно відповідати, можна набрати мінімальні прохідні бали і з базовими знаннями.
-
Так, у вас нема номінації, тому так і написано
-
У вас має бути номер верифікації диплому, спитайте в роботодавця
-
У меня вообще особое отношение к этому пробному тесту. Я английский учила в школе, которую я закончила 20 лет назад. Школа была обычная, без английского уклона. London is the Capital of Great Britain. Я когда сюда прилетела 1,5 года назад - сдала этот пробный тест на 7-8. Мой муж, который всю жизнь работает в англоговорящей среде и в высокой должности - также сдал этот тест на 7-8. Тест мы сдали одинаково, А уровень английского у нас с ним на самом деле оооооочень разный. Поэтому лично для меня уровень этого теста вообще ни о чем не говорит 🤷♀️