PR CUAET
-
По цій шкалі я маю бути B2 (середня 6 по CELPIP). Але по відчуттям в мене точно не B2 в житті)) Я почала вивчати мову трохи більше року назад, як приїхала, майже з 0, самотужки, трохи на онлайн курсах LINC. І для B2 ще дуже багато не знаю…Хоча і не дуже розуміюсь на цій шкалі. Тому думаю, все ж таки тест не зовсім реально оцінює справжнє володіння мовою. Зрозумівши, що саме оцінюють і як правильно відповідати, можна набрати мінімальні прохідні бали і з базовими знаннями.
-
Так, у вас нема номінації, тому так і написано
-
У вас має бути номер верифікації диплому, спитайте в роботодавця
-
У меня вообще особое отношение к этому пробному тесту. Я английский учила в школе, которую я закончила 20 лет назад. Школа была обычная, без английского уклона. London is the Capital of Great Britain. Я когда сюда прилетела 1,5 года назад - сдала этот пробный тест на 7-8. Мой муж, который всю жизнь работает в англоговорящей среде и в высокой должности - также сдал этот тест на 7-8. Тест мы сдали одинаково, А уровень английского у нас с ним на самом деле оооооочень разный. Поэтому лично для меня уровень этого теста вообще ни о чем не говорит 🤷♀️
-
Ааа. Можливо… Я навіть не пробувала тестові завдання робити, щоб порівняти) По відгукам людей обрала CELPIP одразу. Бо переживала за граматику, що спелінг помилок нароблю багато… Хоча на практиці виявилося, що найгірше був таки мій лісенінг… Але головне, що потрібний бал отримала 💪