PR CUAET
-
сорян, ти маєш рацію
-
Дуже дякую вам!
-
Треба створювати новий з GCKey.
-
Гілка тільки по темі, якщо хочете щось не по темі в flood
-
Не по темі не давайте не будемо
-
Так, у вас нема номінації, тому так і написано
-
Маю на увазі якщо IELTS TOEFL здавати буде там складніше бали набрати зазвичай
-
У вас має бути номер верифікації диплому, спитайте в роботодавця
-
Це по IELTS? Тоді можливо… Не звернула уваги. Подумала CELPIP
-
вони це не оцінять, і я не маю наміру нікому щось доводити, я тільки за, якщо ви видаляєте коментарі не за темою, але справедливості заради, її коментарі теж не стосуються цієї форми, дякую
-
IELTS TOEFL більш складніші
-
Хорошо хоть здесь что то пишут, а то тишина после подачи реально настораживает)
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если люди работали три месяца на амазоне как сезонные работники, но потом их взяли на фулл-тайм, эти три месяца сезонной работы засчитают для AOS?
-
У меня вообще особое отношение к этому пробному тесту. Я английский учила в школе, которую я закончила 20 лет назад. Школа была обычная, без английского уклона. London is the Capital of Great Britain. Я когда сюда прилетела 1,5 года назад - сдала этот пробный тест на 7-8. Мой муж, который всю жизнь работает в англоговорящей среде и в высокой должности - также сдал этот тест на 7-8. Тест мы сдали одинаково, А уровень английского у нас с ним на самом деле оооооочень разный. Поэтому лично для меня уровень этого теста вообще ни о чем не говорит 🤷♀️
-
Ааа. Можливо… Я навіть не пробувала тестові завдання робити, щоб порівняти) По відгукам людей обрала CELPIP одразу. Бо переживала за граматику, що спелінг помилок нароблю багато… Хоча на практиці виявилося, що найгірше був таки мій лісенінг… Але головне, що потрібний бал отримала 💪
-
Тут багато людей з різних часових поясів. Підкажіть будь ласка це за часовим поясом який в Торонто?
-
Якщо це Торонто - то час Торонто.
-
There was a doc where people entered their date of application and everyone could see the progress
-
Так, ви можете внести період в 3 років у майбутньому - це нічим не заборонено. Вже такі думки виникали і раніше, але ще ніхто не писав, що так і подав аплікацію на новий воркперміт і який був результат. Ви можете це спробувати першим та нам потім розкажете.
-
Також якщо ви їдете з іншої країни і хочете щоб зняли обмеження з вп то треба показувати мед огляд офіцерові на кордоні бо так можуть і не зняти.
12 Jan 2024, 17:45
52021/470302
2 minutes ago