PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи підходять переклади не ATIO для подачі на OINP employer job offer? Ситуація наступна: знайшла перекладача в інтернеті, подивилася сертифікований від ATIO сайті, але не перевірила пару мов з якою працює, спілкувався тільки англійською, як результат висилає мені переклади notorized з поясненням чому я не знайшла ATIO перекладача., але на перекладах печатка translator BC , тепер не знаю що і робити з цим всім
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи підходять переклади не ATIO для подачі на OINP employer job offer? Ситуація наступна: знайшла перекладача в інтернеті, подивилася сертифікований від ATIO сайті, але не перевірила пару мов з якою працює, спілкувався тільки англійською, як результат висилає мені переклади notorized з поясненням чому я не знайшла ATIO перекладача., але на перекладах печатка translator BC , тепер не знаю що і робити з цим всім
-
Ще раз. В цілях економії часу свого та консультантів я не хочу триста разів дублювати одне і те ж питання, якщо воно вже було задане і на нього відповідали. Тому, як і в інших групах, перед тим як спитати щось, я користуюся пошуком по чату. І якщо в інших чатах я знаходжу потрібне питання і натискаючи на нього можу подивитися всі відповіді, то тут такої опції немає, тут я не бачу чи взагалі була відповідь, чи ні.
-
Получили мы справку уже, я её отдельно отправила прицепив через сайт
-
60 кад вроде
-
Я брала из Болгарии. Что-то мне подсказывает, что будет same, как говорится. Попробуйте зайти на сайт посольства в Румынии здесь на справка о несудимости. Там будет заявление, паспорт и может свидетельство о рождении. Мне кажется туда с этим всем надо ехать.
-
Ось так і розвивається корупція. Спочатку подрузі, потім на продаж...
-
Кто продлевал WP, сколько вы ждали?
-
Нагадую, що повідомлення не по темі видаляються. Дякую за розуміння
-
Дуже цікаво. Підкажіть, гуманітарна програма є в кожній провінції Канади, чи Квебек, як завжди, має іншу програму, але схожу?