PR CUAET
-
Мы писали письмо что сын сестры учился с датами и прикладывали дипломы ( у нас был университет, который он закончил онлайн в 2023 в мае находясь в Канаде)
-
Якщо у вас є переклад диплома зроблений в Канаді, загружайте до WES а українська сторона зробить це , хоча вони також роблять переклад , але це буде додатковий час.
-
Навіть щоб отримати таку довідку в Польщі заповнюється від руки, тому видрукуйте форму і заповніть.
-
Доброго дня Запитання по формі imm5710 Як додати попередні місця роботи? В формі можна зробити тільки три записи, але за 10 років їх було більше Не бачу ніякої кнопки 🤓 Дякую 🙏
-
Дякую.
-
Так, одним платежем.
-
Окремим файлом ворда пишіть з останнього до першого.
-
Я міг би це зробити, але в мене вже не буде іншого шансу, якщо я не отримаю подовжений ворк перміт (так як вже немає часу). Вже один раз мені не подовжили, але я не вказував employment dates у майбутньому. Я не можу так ризикувати, зараз треба подаватись перевіреним способом. Гадаю, що ті хто вже отримав подовжений ворк перміт, могли б спробувати і цей кейс, так як гірше для них скоріше за все, все одно не буде.