PR CUAET
-
Окремим файлом ворда пишіть з останнього до першого.
-
Я міг би це зробити, але в мене вже не буде іншого шансу, якщо я не отримаю подовжений ворк перміт (так як вже немає часу). Вже один раз мені не подовжили, але я не вказував employment dates у майбутньому. Я не можу так ризикувати, зараз треба подаватись перевіреним способом. Гадаю, що ті хто вже отримав подовжений ворк перміт, могли б спробувати і цей кейс, так як гірше для них скоріше за все, все одно не буде.
-
Приписного до сей поры хватало всем, кто получал запрос
-
У 17:00 (спіймала в Едмонтоні позавчора)
-
У нас така сама ситуація. Прикол в тому що минулого року ще все приймали А цього року вже люди пишуть що цього може бути не достатньо
-
До конца срока моего взрослого.
-
Треба написати 2 місця роботи, а в остатній строчці написати що все інше знаходиться в листі поясненні. Написати лист пояснення де вказати позосталв місця роботи за 10 років і прикріпити до аплікації.
-
даже с отметкой годен
-
Візьміть консультації в різних мігр. консультантів.
-
Будем надіятись що так і буде
-
Дякую!
-
Тут Богдану рекомендували по гум. програмі. Можете по пошуку знайти.
-
Це тільки у українців кажуть просять ці документи? Чи у всіх імігрантів?
-
Только перевод сертифицированного переводчика. Только один документ должен заверить нотариус это родственник форма в онлайн аппликации
-
а ще частіше у тих у кого війна
-
У всіх у кого служба в Країні обов'язкова
-
У візи, навіть, є деякі плюси, якщо є партнери-банки у Канаді. Наприклад, Скотіш та УкрСиббанк. Якщо знімаємо тут з банкоматів Скотіш преміальної візи УкрСиббанк - то нема комісії та курс гарний. Економія десь
-
Це не є особливість Українців тільки
-
вище кидали люди про запроси з Росії людей тд, якщо офіцер захоче перестрахуватись пришлють. Особливо там де війна
-
Пока что нет фактов по разным кейсам, я уточнял у людей, которые подавались среди не украинцев и там не было таких дозапросов, даже те кто из стран, где служба обязательна
12 Jan 2024, 17:45
52206/435093
4 minutes ago