PR CUAET
-
1) там є печатка і підпис 🙂 2) там є унікальний QR-код, по якому можна перевірити справжність документа в базі МВС України. 3) сам PDF файл підписаний цифровим підписом.
-
Дякую, я теж так думаю, шо хоч шось є, вже добре
-
Ні, він не служив взагалі
-
Нажаль війск кафедри нема
-
Да, якщо в переліку к диплому по дисциплінам вказана воєнна кафедра. На неї можна посилатися, чому не має строкову службу .
-
Хто підкаже, до кого можна звернутись з цим питанням? Юристи і тд?
-
А далі… не знаю)
-
Вчився в університеті до 2016 року, як я розумію можна додати диплом?
-
Historical draws immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Maximum ranking score 1,000 immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2018/02/mpnp-expression-of-interest-ranking-points-grid.pdf
-
Ну ось коли не служив - то тут пишуть, що на це може прийти допзапрос "чому". І у нього нема офіцерського звання після вуза?
-
Добрий день . Чи має хтось зразки листів підтримки від канадців та роботодавця ? Намагаюсь подати батьків бо іншого варіанту в них немає . І не знаю що тут писати (
-
Те що вам майже напевно знадобиться - евалюація вашої освіти (наприклад у WES)
-
Напишіть будь-ласка в особисті хто не служив теж, шо ви писали чи додавали? Буду дуже вдячна
-
Вот тоже не пойму,зачем они все прут в посольство,усложняют себе жизнь,CIC же ясно всё объясняет как получить справку.Начинаешь объяснять спорят ,доказывают. Я себе делал и знакомым,несколько раз ,пять ,семь -дней с переводом и печатью всё готово и на почте в файле,потом загрузил в CIC и все дела.Куча контор в Киеве оказывают такие услуги,быстро и эффективно,получалось не помню около 100$ с переводом.Кому срочно и интересно могу кинуть ссылку на организацию через которую делал.
-
В этом случае они заполняют аккаунт в WES или все же мы?
-
Які причини
-
Привіт , таке питання в когось були відмови від цієї програми? Якщо так, то що ви робили далі?)
-
Тобто їхати в Консульство не обов'язково, вірно? Надсилають поштою?
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
52360/462065
2 minutes ago