PR CUAET
-
Добрий день . Чи має хтось зразки листів підтримки від канадців та роботодавця ? Намагаюсь подати батьків бо іншого варіанту в них немає . І не знаю що тут писати (
-
Те що вам майже напевно знадобиться - евалюація вашої освіти (наприклад у WES)
-
Напишіть будь-ласка в особисті хто не служив теж, шо ви писали чи додавали? Буду дуже вдячна
-
Вот тоже не пойму,зачем они все прут в посольство,усложняют себе жизнь,CIC же ясно всё объясняет как получить справку.Начинаешь объяснять спорят ,доказывают. Я себе делал и знакомым,несколько раз ,пять ,семь -дней с переводом и печатью всё готово и на почте в файле,потом загрузил в CIC и все дела.Куча контор в Киеве оказывают такие услуги,быстро и эффективно,получалось не помню около 100$ с переводом.Кому срочно и интересно могу кинуть ссылку на организацию через которую делал.
-
В этом случае они заполняют аккаунт в WES или все же мы?
-
Які причини
-
Привіт , таке питання в когось були відмови від цієї програми? Якщо так, то що ви робили далі?)
-
Тобто їхати в Консульство не обов'язково, вірно? Надсилають поштою?
-
Дякую.
-
Дякую
-
5-7
-
Добрий вечір. А через скільки днів результати приходят? Дякую.
-
Люди тоді пишуть Explanation Letter в якому пояснюють чому не служили.
-
Можно,просто онлайн снимаете аппликацию,которая вам уже не нужна,так как вы уже получили по другой.Там есть такая опция.
-
Шукаєте економічні програми, по яким можна одержати пр
-
Можу Вам зробити цей документ. Вартість 55$.
-
Це всередині профілю експрес ентрі, коли вже щареєструєтеся
-
В четверг вранці здавала, зараз годину назад прийшли. Чоловік разом зі мною здавав, ще чекає.
-
Не розумію чому 600 якщо в таблиці 500
-
600
12 Jan 2024, 17:45
52371/462957
4 minutes ago