PR CUAET
-
Зараз висять 3 слота в Торонто на 9.02
-
Подскажите пожалуйста в случае если у меня было несколько работодателей по одному НОКу мне надо Джобофер и референс от всех или от текущего?
-
Блін, шкода. Сама ловлю і 9 то єдине число в яке я не можу😅
-
Натрапила на цю переписку 🥹 Нещодавно втратила всі документи, але є фото та сканований work permit він підійде для відновлення документів ? ID SIN ?
-
Друзі підскажіть будьласка 🙏🏻 Нам рекомендують подаватись по гуманітарній програмі,але ми переживаємо . Ситуація така: чоловік працює у фірмі ,як сезонний робітник , він має багато годин і зайнятий цілий рік,але фул тайм по контракту йому не можуть написати,роботу міняти не хоче,тому що це його професія і добре оплачувана. Мова звичайно є . Я не працюю на даний час ,тому що у нас народилася друга дитина тут в Канаді .Зараз в декреті,тому що працювала в дитсадку 7 місяців.Дитина є громадянином Канади . Також ми купили будинок,маємо багато друзів канадійців,і так далі. Консульнтка рекомендує подаватись по ГП,каже що в нас один з найсильніших кейсів. Але ми вагаємось. Дякую. Провінція Альберта
-
Швидко. 1-3 дні. Маю на завтра 1 вільне віконце.
-
Вже немаєєєє. Але щиро дякую що пишете.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи правильно мій чоловік думає що він може податися коли він буде мати 1 рік досвіду,але 4 місяці на базі,а 8місяців на польовій роботі у сфері газу, чи можна комбінувати ці дві професії чи йому потрібно чекати рік щоб пропрацювати на одній професії?
-
А что вы теряете,подавайтесь,сейчас они шустро дают добро по этой программе.Плюс у вас ребёнок гражданин.Даже если отказ ,он ни на что не влияет,есть люди которые по три раза на эту программу подавались.В своё время про эту программу кучу форумов прочёл.Правда по ней получил отказ, из-за консультанта,напорол страшно.Заказывал причину отказа,то когда получил ответ прозрел.
-
А подскажите пожалуйста, вы делали апостиль на документ с указаными часами по предметам?