PR CUAET
-
Вітаю!Скажіть будь ласка, чи можу я в свою анкету вписати свого онука на ПР, йому 11 років, він тут зі мною в Канаді. Його мама (моя дочка) з нами не живе дуже давно, його виховую я. Які треба документи чи дозволи від неї? Я не опікун. У Канаді у мене живуть батьки та брат (вони громадяни Канади).Дякую.
-
Якщо один нок, розрив між роботою за межами Канади і в Альберті маленький,то через 3 міс можна подавати на аос
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5289-sponsor-your-spouse-common-law-partner-conjugal-partner-dependent-child-complete-guide.html#obligations Ось тут вся необхідна інформація по програмі 👍
-
я б не перекладала. це все-таки власна назва однією із державних мов. як на мене, ви перемудровуєте
-
Дякую Вам за інформацію. Проте аплікацію переробляти (перезаповнювати) на французьку мову я вже не буду, бо в мене дійсно "дах поїде😭😭😭😭" (дуже багато роботи зроблено). Зараз у розгубленості з приводу написання адреси на англійській мові (назва вулиці), бо знаю як пишеться тільки на французскій мові - rue Racine Est.
-
Така ж сама проблема , віза закінчилась і паспорт теж , зробили новий , встигли податися на CUAET в останній день програми. За декілька днів до кінця вересня прийшло одобрення на вклейку візи . Вислали поштою . Документи не прийняли навіть не забрали . Лист з доками лежав. Потім гуляв і прийшов до нас назад , ми навіть не знали . Почали писати . Відповідь поступали за місяць-півтора щоб ми написали в деталях що сталося. Тягунулося все до сьогодні . І тут я дізнаюсь що можно було вклеїти візу тільки до кінця року . Тобто всі справи і борги по візам треба було вирішати до 1 січня. Що тепер робити не розумію. Як зробити дитині візу , якщо наприклад захочемо летіти в березні . Як дитині потрапити до Канади і вчитися в школі 🤔
-
Може сам ,а може і з вами.
-
Добрий день. Можете допомогти знайти нок?) Працюю registry agent Дякую
-
На які дні запис був?
-
Ось, перепрошую що англійською скрін, але даю лінк, там є версія сайту французькою www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/refugee-protection/removal-risk-assessment/translation.html