PR CUAET
-
@OstapBosak
-
для AOS
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка міграційного юриста
-
Добрый вечер! Вопрос, кто знает. Нужно ли в будущем, подавать оригиналы перевода диплома? Или они просто остаются у меня? Вроде бы же достаточно только справки из WES для подачи на ПР. Заранее благодарен.
-
Ждем с 25.10🙏
-
25.11 подались, 23.01 получили
-
Блин у меня только диплом (1 год в колледже, диплом software engineering) Интересно насколько я пролечу в этом отношении.
-
Я одна, Masters degree, English 7, job offer , 6 months work in Manitoba
-
Нет. Я думала речь идет про AOR. Мы из Новой Шотландии
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто подав заявку сам на PR? На скільки важко та довше це самому, чи все ж таки ліпше звернутися до спеціаліста та податися з його допомогою? По суді імміграційний консультант лише заповнює заявки за вас?
-
Карточки? А у вас какая провинция?
-
В жовтні . І так ми здавали нову біометрію )
-
В принципі так, але я подала на апеляцію зі спікінгу, бо не згодна з їх оцінкою. 😅 от за що, а за спікінг я взагалі не очікувала. Мої результати: L-12 R-11 W-12 S-9 В мене було багато хейту на CELPIP з підготовкою, бо я спочатку готувалася до IELTS, взяла викладача по IELTS, який сказав що я не здам його, якщо тільки не буду пів року з ним займатися. я послала того викладача і зневірилася у своїх здібностях. 🙄 І переключилася на CELPIP. В CELPIP пробні тести рандомні, то в мене 8-9 то 10-12 на пробних виходило. Я пройшла десь 9-10 тестів, послухала їх ютуб. + взяла 3-4 уроки у вчителя, який допоміг мені writing підтягнути і його поради дійсно допомогли мені отримати 12. Моя ціль була всі секції на 10. Одразу після екзамену було відчуття, що Listening / Reading завалила, але виявилося що як раз ні, а за спікінг була впевнена, і вийшло 9. Подивимось чи апеляція допоможе, дуже надіюся. Чекаємо ще на результати чоловіка. Здавала в четвер зранку, нас було 3 чи 4 людини в залі, тому хто нервує через кількість людей, дуже раджу в будні йти. Якщо що, до CElPIP готувалася з дуже класним вчителем з Преплі. Після того придурка з IELTS, я дуже боялася йти здавати будь-який екзамен. А Грег мені дуже допоміг подалати страх перед екзаменом. Він дууууже позитивний і що найбільше сподобалось: він не грузив купою непотрібу, а дав буквально пару ну прям дуже влучних порад, які реально поліпшили моє письмо. Він дуже грамотний вчитель, який мотивує, дає впевненість, але при тому дає конструктивну критику. Всім раджу вчителя: preply.com/en/tutor/1038052
-
А сколько у вас баллов? вы посчитали?
-
Завтра )
-
Я сам подавав. Зараз двом сім'ям оф. лайн допомагаю. Часу зазвичай іде багато. Але якщо у вас звичайний кейс- то як на мене краще самому. Бо послуги недешево.
-
Ви зараз який маєте статус в Канаді? Резиденство чи громадянство?
-
Тож не погано)
-
Ага було б непогано 😁😁😁
-
чудовий результат, вітаю вас! Сподіваюсь, апеляція спрацює!
12 Jan 2024, 17:45
52473/429577
about a minute ago