PR CUAET
-
Добрий день, потрібно поради, можливо хтось може підказати Ситуація: паспорт загублено, ворк перміт теж, подано на новий паспорт, прийшов роздрукований старий перміт під час оцікування на новий паспорт, новий паспорт прийшов, подались на новий Ворк перміт, аплікацію апрувнули, але прислали ворк перміт привʼязаний до старого паспорту хоча в submitted documents паспорт підкріплений новий. Що краще зробити в цій ситуації?
-
Хотілося б.😅 Зараз поки 479, а було б 482. Але через рік, якщо не пройдемо, ми міняємося з чоловіком місяцями, і я буду другим аплікантом то моїх балів достатньо. Тому поки видихаю 😌
-
Ми 2 місяці тому витяг робили з Дії, там немає ні печатки, ні підпису
-
Нет ещё жду, сказали от 3 дней до двух недель нужно ждать. Corp number уже есть
-
Ні, програма для українців - це не спонсорство. Там заявник сам українець, а не його спонсор. Є ще програми спонсорства загальні для всіх, де заявник спонсор по відношенню своїх дітей - але по неї теж ваш син вже не проходить по віку. Там також до 22 року, якщо не раніше.
-
Вітаю. Портал 1 вже отримали?
-
А ви коли вказували родичів батьків, там сестер і братів. Ви писали їх імена тільки англійською чи українською також? І чи треба писати по батькові? Чи тільки фамілію та імʼя?
-
Да посчитал. В худшем случае будет 861 балл В лучшем случае 911 баллов.
-
С 14.6.2023 отпечатки нужно сдавать по-новому
-
Доброго вечора, можна будь ласка мені скинути контакти 🙏🏼
-
Я от теж так думаю. Просто ось ця фраза мене заплутала (You the principal applicant must fill out this form for yourself and on behalf of any of your family members 18 years of age or older who are not already Canadian citizens or permanent residents)
-
У нього один і той самий нок 3, просто коди професій різні, от в чому питання
-
В нас така сама, один в один, але без підпису
-
Сколько у вас вышло когда вы подавались?
-
А раньше сколько было?
-
Має бути один нок
-
Ми через це і відправляли в консульство, що зробили з печаткою та підписом консула
-
Тут
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/eoi/
-
Ого. Сроки меняются.Удачи вам!
12 Jan 2024, 17:45
52500/406684
3 minutes ago