PR CUAET
-
Зрозуміла, дякую
-
1) Або ви отримаєте паспорт до 31.03.2024 , злітав до Варшави чи України за 2-4 тижня. Та встигнете ще подати до цієї дати по CUAET. 2) Або ви не встигаєте, але потім робите новий паспорт чи його продовжуєте за 2 місяця по закінченню і тоді подаєте на нові візіторрекодс у загальному процесі на базі того, що батьки в Канаді з воркпермітом. Якщо діти вже не шкільного віку , і їм потрібен стадіперміт для навчання в вузі - то там теж є своя процедура з отриманням стадіперміту на базі зарахування у вуз.
-
Ні, не понизять. Або підвищення або той самий бал
-
А понижати можуть? Я б 8 хотіла на 9,бо інше 10—11
-
Питання "на засипку" якщо я з дитиною в Канаді, а чоловік в Україні, чи правильно писати "ні" на питання "чи маю я повну опіку на дитину" в аплікації на продовження пермітів?
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/
-
6 місяців
-
А скільки часу дається на апеляцію?
-
Та, я теж так думаю. Дякую! ❤️
-
Это только для ЕЕ
-
Через WES не подтверждали образование?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка адресу консульства в Едмонтоні, 30.01 у сина подача документів, щоб нічого не наплутати
-
Але ви від себе зробили максимум, тому тепер чекати норм кількості вибірок. Все вийде!
-
Оно на украинском, к сожалению, не говорю.
-
компанія, в якій я працюю наразі, роками підтримує колег моїх з номінаціями для Онтаріо. Вони не роблять ATIO переклад. Для мене запросили переклад з України🤷🏼♀️ без нотар завірення. Головне, щоб на одному документі був і оригінал і переклад і перекладач завірив все печатками та написав, що його переклад відповідає дійсності. Все🤷🏼♀️ Я 2 рази перепитувала у імміграц лоерів, які ведуть мою справу, чи ок такий переклад чи ні. Мені сказали, що ок
-
Дуже дякую 😀
-
Адресу консульств краще дивитися на офіційному сайті, а не в групах. Бо вас можуть в соцмережах відправити зовсім не туди. А сайт консульства дуже просто з'явиться через пошук у гуглі. Більш того - він є там, де ви робили запис.
-
Влітку 500 обрали, у грудні 5900. Думаю не раніше березня- квітня наступна
-
Теж чекаю🤞
-
Нет проблем. jurklee.ua/
12 Jan 2024, 17:45
52532/439187
less than a minute ago