PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка. Якщо я пенсіонер працюючий. В анкеті на візу було вказано тільки пенсіонер. Чи заповнювати декларацію? І де і коли вона заповнюється. ? Чи просто вказати що пенсіонер і все..чи таке не уточнення десь скажеться?
-
А що це за аплікація і як її знайти?
-
Так а працюючий де? В Канаді?
-
А коли ви подались? Зараз термін 6 міс
-
Травень місяць 2023
-
Деякі провінції вимагають лише півроку досвіду в Канаді (Манітоба), чи взагалі без досвіду, але із джоб офер (Ньюфаундленд, Юкон).
-
Мені здається моя заявка загубилася десь і я живу вне системи тобіж до поки вони не знайдуть мою заявку 😅
-
Моя мені сказала що 6 міс це норм зараз і щоб я далі чекала
-
Може зверніться до мігр консультанта чи це нормально
-
Чекала 6 місяців
-
Якщо мама на пенсії останні 20 років то в personal history де просять описати роботу за останні 10 років писати retired і все чи треба описувати усі місця де вона працювала з 18ти років?
-
Підкажіть, будь-ласка. Чи хтось заповнював для подачі додаткову форму про військову службу окрім даних в формі 5669? Дякую
-
Так😏. Сама це пройшла
-
Запис на наступний тиждень тільки в консульство Торонто. У Оттаві та Едмонтону записи вже на кінець лютого. Паспорт йде два з половиною місяці мінімум до консульства. Як ви збираєтеся "встигнути"?
-
Извините, не могла не поделиться этим видео😅, которое очень кстати описывает наше общее моральное состоянием🫨🤪🤯 по поводу ожидания процесса на получение PR🇨🇦🙏
-
І що далі? Це вже є гарантією отримання PR?
-
І там ще тортури чи дадуть чи ні?
-
Нет. Это не гарантия. Грубо говоря, номинация- это право на подачу на федеральний етап. На pr
-
Підкажіть будь ласка. Чи можливо податися на ПР через АОС, якщо залишився 1 рік дії паспорта. Ніяк не вдається зловити слот на новий паспорт. Дякую
-
Ага, перевірки на здоров'я, кримінал тд
12 Jan 2024, 17:45
52594/449677
2 minutes ago