PR CUAET
-
Підкажіть, будь-ласка. Чи хтось заповнював для подачі додаткову форму про військову службу окрім даних в формі 5669? Дякую
-
Так😏. Сама це пройшла
-
Запис на наступний тиждень тільки в консульство Торонто. У Оттаві та Едмонтону записи вже на кінець лютого. Паспорт йде два з половиною місяці мінімум до консульства. Як ви збираєтеся "встигнути"?
-
Извините, не могла не поделиться этим видео😅, которое очень кстати описывает наше общее моральное состоянием🫨🤪🤯 по поводу ожидания процесса на получение PR🇨🇦🙏
-
І що далі? Це вже є гарантією отримання PR?
-
І там ще тортури чи дадуть чи ні?
-
Нет. Это не гарантия. Грубо говоря, номинация- это право на подачу на федеральний етап. На pr
-
Підкажіть будь ласка. Чи можливо податися на ПР через АОС, якщо залишився 1 рік дії паспорта. Ніяк не вдається зловити слот на новий паспорт. Дякую
-
Ага, перевірки на здоров'я, кримінал тд
-
Конечно.
-
Вау даже так, гарно подякував 😁. Бо пахне смаженим
-
У гілці «Хронологія» можете подивитись, там деякі люди розписували дату кожного етапу)
-
То треш, а чи є тут хто дійшов до фінішу? Який час то все заняло, я маю на увазі отримання ПР після номінації.
-
Ви серйозно? До серпня (до закінчення дії паспорта) ще доволі часу. Навіть із вашими розрахунками
-
У меня в выписке к диплому указана военная подготовка но там нет кафедра. Это из архива нужно брать, но они не отправляют это за границу и по электронной почте
-
Доброго вечора. Ми прикріпляли WES, переклад диплому та додатку, оригінал диплому
-
Доброго вечора. Скажіть, хтось затверджував польський диплом?
-
Дякую 😊
-
3 це Teer, нок це назва професії зі скілсами. Нок має бути одинаковий.
-
Добраніч, підкажіть будь ласка, працюю в ресторані Планую подаватися по AOS В мене були тижні коли я працювала менше ніж 30 годин (через хворобу дитини, частіше за все) та місяць коли я зламала ногу 🤦♀️ Виходячи з умови, що робота має бути 12 місяців за останні 18, я маю просто не рахувати ти тижні, коли я працювала менше/не працювала? Я була весь час влаштована в ресторані, з першого дня і зараз далі працюю Чи я добре розумію Чи все погано? Дуже дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
52605/458619
15 minutes ago