PR CUAET
-
Добраніч, підкажіть будь ласка, працюю в ресторані Планую подаватися по AOS В мене були тижні коли я працювала менше ніж 30 годин (через хворобу дитини, частіше за все) та місяць коли я зламала ногу 🤦♀️ Виходячи з умови, що робота має бути 12 місяців за останні 18, я маю просто не рахувати ти тижні, коли я працювала менше/не працювала? Я була весь час влаштована в ресторані, з першого дня і зараз далі працюю Чи я добре розумію Чи все погано? Дуже дякую за відповідь!
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, форму IMM 5713 ( Form Use of a Family Member Representative for Online Applications) заповнюю, так як додаю в свою аплікацію на WP свою неповнолітню доньку. Але там вказано що підписувати потрібно повнолітнім членам сім'ї. Не зрозуміло як заповнити цю форму, без підпису?
-
Ця форма, коли одні повнолітні родичі дають повноваження іншим повнолітнім родичам, які цих повноважень напряму не мають. А відносно вашої неповнолітньої доньки у вас повноваження є виходячи з закону. Бо у кожного неповнолітнього повинен бути представник по закону (батьки), або назначені.
-
This form is for family members who wish to apply online together in one MyCIC submission. To do so, all members must complete this form (one per family) to appoint the family member whose MyCIC account will be used to submit the applications. NOTE: If you appoint a family member as a representative, that person will be authorized to conduct business on our behalf and receive information on your case file. - это указано в этой форме. Если подаёте только вы и ваша несовершеннолетняя дочь, то эта форма точно не для вас. У вас одна семья, а не несколько. Вы что то вначале ответили про групповую подачу в несколько семей и теперь это тянется
-
Дякую за відповіді! Назва першої професії «Інші види сервісної роботи»,другої вже «Оператор», різні назви і різні коди. Роботодавець той самий. Noc одинаковий, першої і другої професії, під номером 3. Суть роботи теж з нафтовими трубами,тільки раніше та робота була на базі,а зараз в полях. Чи все ж таки можна подаватись по програмі Rural Renewal Stream?