PR CUAET
-
Дивно ..ви впевнені? В візі він теж 9 і співпадає з воркпермітом? Бо він або 10, або 8 цифр
-
також ні(
-
This form is for family members who wish to apply online together in one MyCIC submission. To do so, all members must complete this form (one per family) to appoint the family member whose MyCIC account will be used to submit the applications. NOTE: If you appoint a family member as a representative, that person will be authorized to conduct business on our behalf and receive information on your case file. - это указано в этой форме. Если подаёте только вы и ваша несовершеннолетняя дочь, то эта форма точно не для вас. У вас одна семья, а не несколько. Вы что то вначале ответили про групповую подачу в несколько семей и теперь это тянется
-
А вы после этой военной подготовки получили лейтенанта?
-
Page3 of 5 Coming into Canada. Так я ввожу свій UCI номер
-
А в каком разделе 5710 вы пытаетесь внести этот номер? 3) UCI?. Вы вносите свой номер?
-
Це можна якось змінити?
-
Я навіть не зрозуміла що це depends. І небачу, якщо чесно де це ідентифікувати.
-
Дякую за відповіді! Назва першої професії «Інші види сервісної роботи»,другої вже «Оператор», різні назви і різні коди. Роботодавець той самий. Noc одинаковий, першої і другої професії, під номером 3. Суть роботи теж з нафтовими трубами,тільки раніше та робота була на базі,а зараз в полях. Чи все ж таки можна подаватись по програмі Rural Renewal Stream?
-
Так, в мене вже 4 ранок - пішла спати :)
-
Да, конечно
-
Тобто, ви ввели однаковий номер і на листі 3 і на листі 1?
-
Але це розділ для depends - на листі 3
-
Чула, що ні. Але почекайте когось, хто мав таку халепу і якось зміг її обійти без спроби зробити все заново.
-
А есть документ о присвоении лейтенанта запаса? Вы можете показать этот документ, плюс диплом с выпиской, где внесена военная подготовка и дать explanation letter, где укажите, что при обучении в вузе получили сразу офицерское звание, поэтому срочную службу не проходили. Этого может вполне хватить.
-
Ні, то я в форму 0008 відкрила. Не депендс. В формі 5710 на листі 3 - це не UCI.
-
Нет документа, который бы подтвердил, что присвоено звание и отправлен в запас. Это только в военном билете есть, которого к сожалению, нет с собой и восстановить невозможно без посещения лично
-
Так, номер ВП зазвичай буква та 9 цифр. Але буває і інше
-
Підійшло номер на початку U (зверху в WP) чорного кольору
-
Добрий день, раніше у Вас був розділ для роботи на написання резюме , зараз не бучу його, як в групі знайти інформацію?
12 Jan 2024, 17:45
52638/466266
about a minute ago