PR CUAET
-
Page3 of 5 Coming into Canada. Так я ввожу свій UCI номер
-
А в каком разделе 5710 вы пытаетесь внести этот номер? 3) UCI?. Вы вносите свой номер?
-
Це можна якось змінити?
-
Я навіть не зрозуміла що це depends. І небачу, якщо чесно де це ідентифікувати.
-
Дякую за відповіді! Назва першої професії «Інші види сервісної роботи»,другої вже «Оператор», різні назви і різні коди. Роботодавець той самий. Noc одинаковий, першої і другої професії, під номером 3. Суть роботи теж з нафтовими трубами,тільки раніше та робота була на базі,а зараз в полях. Чи все ж таки можна подаватись по програмі Rural Renewal Stream?
-
Так, в мене вже 4 ранок - пішла спати :)
-
Да, конечно
-
Тобто, ви ввели однаковий номер і на листі 3 і на листі 1?
-
Але це розділ для depends - на листі 3
-
Чула, що ні. Але почекайте когось, хто мав таку халепу і якось зміг її обійти без спроби зробити все заново.
-
А есть документ о присвоении лейтенанта запаса? Вы можете показать этот документ, плюс диплом с выпиской, где внесена военная подготовка и дать explanation letter, где укажите, что при обучении в вузе получили сразу офицерское звание, поэтому срочную службу не проходили. Этого может вполне хватить.
-
Ні, то я в форму 0008 відкрила. Не депендс. В формі 5710 на листі 3 - це не UCI.
-
Нет документа, который бы подтвердил, что присвоено звание и отправлен в запас. Это только в военном билете есть, которого к сожалению, нет с собой и восстановить невозможно без посещения лично
-
Так, номер ВП зазвичай буква та 9 цифр. Але буває і інше
-
Підійшло номер на початку U (зверху в WP) чорного кольору
-
Добрий день, раніше у Вас був розділ для роботи на написання резюме , зараз не бучу його, як в групі знайти інформацію?
-
Добрий день, раніше у Вас був розділ для роботи на написання резюме , зараз не бучу його, як в групі знайти інформацію?
-
Підкажіть які дати вказувати (форма IMM5710 сторінка 3) Duration of expected employment From To
-
Скажіть, будь-ласка, якщо я хочу пройти медогляд в країні перебування до того, як приїду в Канаду, чи є якийсь термін дії цієї медкомісії — за скільки до вʼїзду в Канаду її треба зробити?
-
Нок це професія, 5 цифр код Тір в вас 3 Нок НЕ однаковий, а має бути однаковий як написали зверху
12 Jan 2024, 17:45
52642/466296
4 minutes ago