PR CUAET
-
Чула, що ні. Але почекайте когось, хто мав таку халепу і якось зміг її обійти без спроби зробити все заново.
-
А есть документ о присвоении лейтенанта запаса? Вы можете показать этот документ, плюс диплом с выпиской, где внесена военная подготовка и дать explanation letter, где укажите, что при обучении в вузе получили сразу офицерское звание, поэтому срочную службу не проходили. Этого может вполне хватить.
-
Ні, то я в форму 0008 відкрила. Не депендс. В формі 5710 на листі 3 - це не UCI.
-
Нет документа, который бы подтвердил, что присвоено звание и отправлен в запас. Это только в военном билете есть, которого к сожалению, нет с собой и восстановить невозможно без посещения лично
-
Так, номер ВП зазвичай буква та 9 цифр. Але буває і інше
-
Підійшло номер на початку U (зверху в WP) чорного кольору
-
Добрий день, раніше у Вас був розділ для роботи на написання резюме , зараз не бучу його, як в групі знайти інформацію?
-
Добрий день, раніше у Вас був розділ для роботи на написання резюме , зараз не бучу його, як в групі знайти інформацію?
-
Підкажіть які дати вказувати (форма IMM5710 сторінка 3) Duration of expected employment From To
-
Скажіть, будь-ласка, якщо я хочу пройти медогляд в країні перебування до того, як приїду в Канаду, чи є якийсь термін дії цієї медкомісії — за скільки до вʼїзду в Канаду її треба зробити?
-
Нок це професія, 5 цифр код Тір в вас 3 Нок НЕ однаковий, а має бути однаковий як написали зверху
-
Ви плутаєте TEER і NOC Це не одне й те саме TEER 3 включає в себе дуже багато різних NOCїв
-
Ні ,в Україні. Ще тільки їхати збираюсь Ніби по прильоту, треба декларацію заповнювати
-
😳на сайті Canada.ca, де й всі знаходять🙈
-
Як тільки арендуєте житло - то стаєте податковим резидентом. Тому декларацію вже за цей рік до кінця лютого 2025р. Проте з тих копійок, яку називають «пенсія України» - вони більш будуть плакати ніж щось вираховувати
-
Один рік. Ми робили в Києві, результати були в системі десь через тиждень. Отримали WP без обмежень в аеропорту, але не обійшлося без вмовлянь офіцера бо ліпили всім підряд з обмеженнями автоматично.
-
🙈 і мені прийшла ця форма, а 5710(за яку всі говорять) ні🤪
-
Дуже дякую за відповідь
-
Так сам у мене було , я пройшов медогляд у Варашаві за 2 тиждня до вильоту і в Торонто офіцер видав спочатку з обмеженями WP , після довгих з ним дискусій з нульовим майже англійским тоді , він перевидав WP 👀 так що якщо проходити медогляд не в Канаді , перше що показувати листок що у вас є медогляд і просити WP без обмежень.
-
В Торонто*
12 Jan 2024, 17:45
52651/466032
less than a minute ago