Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771768685T Offline
    t771768685T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    🙈 і мені прийшла ця форма, а 5710(за яку всі говорять) ні🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t649104766T Offline
    t649104766T Offline
    life Canada
    wrote on last edited by
    Так сам у мене було , я пройшов медогляд у Варашаві за 2 тиждня до вильоту і в Торонто офіцер видав спочатку з обмеженями WP , після довгих з ним дискусій з нульовим майже англійским тоді , він перевидав WP 👀 так що якщо проходити медогляд не в Канаді , перше що показувати листок що у вас є медогляд і просити WP без обмежень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t641192195T Offline
    t641192195T Offline
    roger
    wrote on last edited by
    В Торонто*
    1 Reply Last reply
    0
  • t641192195T Offline
    t641192195T Offline
    roger
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста , у меня виза CUAET , на 10 лет - visitor. Могу ли я по прилету в Канаду получить ворк пермит?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    До кінця березня - можете. Потім, скоріш за все, ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Якщо в job offer вказано full time то все ок, пропрацюйте на ці декілька тижнів більше Але якщо job offer part time то ви не відповідаєте критеріям програми
    1 Reply Last reply
    0
  • t689501604T Offline
    t689501604T Offline
    Mariia Borysenko
    wrote on last edited by
    Вітаю! Маю питання щодо закордонного досвіду роботи, як його правильно підтвердити? Планую подаватись за EE, досвід роботи - 3 роки ФОП в Україні. Проблема в тому, що за цей період мала кілька різних контрактів на надання послуг для різних організацій (один більше 12 міс підряд, інші - по кілька місяців). Проте оплата за послуги поступає щомісяця, тільки від різних замовників. Чи можу я якимось чином вказати всі 3 роки досвіду, чи зарахується тільки той, що більше 12 міс безперервно? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t196463912T Offline
    t196463912T Offline
    Ruslana Lyubinskaya
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Маю кілька питань, можливо хтось зіштовхувався і знає: 1) на канадському офіційному сайті написано, що якщо проживали 6 та більше місяців за рік попередній приїзду до Канади в деяких країнах (в моєму випадку в Польщі - я тут вже більше року), то офіцер ворк перміт має видати без обмежень, хтось так робив? І чи достатньо доказів буде якщо просто показати відмітки у закордонному паспорті (по ним же в цілому видно, коли вʼїхала в країну і коли виїхала)? 2) чи правильно я розумію, що краще спочатку робити страховку, а потім проходити медогляд? 3) чи обов'язково попередньо записуватись на медогляд, або можна просто прийти в живу чергу (в моєму випадку в Оттаві, якщо це має значення) Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Дитина народжена в Канаді насправді слабкий аргумент, про це писали вже в ленті неодноразово. З того що ви написали зверніть увагу на ваши мінуси для цієї програми, вам потрібно буде аргументувати їх - 1. У вас молодій вік 2. Ви знаходитесь у провінції де легко отримати ПР 3. У вашого чоловіка є англійська мова, це як мінус бо з мовою процес отримання ПР в рази легший 4. У вашого чоловіка не фултайм робота. Як на мене у вас є всі шанси отримати ПР звичайним шляхом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Досвід підтверджується реф летером і закріплюється іншими доками. Якщо будуть реф летери що покривають всі 3 роки з вказанням кількості годин пропрацьованих, то думаю що можна
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Дешевле всего у Commissioner of Oath. 25-35 cad
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Я не знаю, може і прокатить без реф летерів. Я подавався з ними що покривають весь термін роботи, і ще чекаю резутьтатк
    1 Reply Last reply
    0
  • t689501604T Offline
    t689501604T Offline
    Mariia Borysenko
    wrote on last edited by
    Якраз по FSW подаватимусь, тобто я ніяк не зможу підтвердити свій досвід, вірно розумію? Дуже шкода, ніби все є, і оплати, і посадові обов"язки ті самі, а через такі деталі не зарахується?😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t689501604T Offline
    t689501604T Offline
    Mariia Borysenko
    wrote on last edited by
    дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Пока не находит аппликацию по временном номеру. Залинковать нельзя. Ждём постоянный:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t343330982T Offline
    t343330982T Offline
    Antonio
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подавався на продовження WP по CUAET. Написали в особистому кабінеті «апрув» але дати старі. Як можна вирішити це питання? Задача отримати новий відкритий ворк преміт на 3 роки. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t689894452T Offline
    t689894452T Offline
    Любовь Tahaibai
    wrote on last edited by
    Добрый день! в инструкции по получению справки о несудимости с Германии написано: "Если вы подаете заявление на представление сертификата о несудимости в немецкий орган власти , укажите предполагаемую цель, а также название и адрес органа власти. Свидетельство о хорошем поведении будет затем отправлено непосредственно в соответствующий орган." Подскажите пожалуйста, я правильно поняла, справка придёт не на мой адрес? И Какой адрес тогда указывать, консульство Германии или Канады? Кто уже получил справку о несудимости с Германии Напишите пожалуйста в личку, здесь по поиску никакой информации нет
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Скажіть будьласка чи є тут люди які вже подали аплікацію на батьків і які на пенсії більше 10 років останніх і ви в хісторі не описували їм все з 18 років? Я знаю що з більшості нас ще очікують АОR, aле можливо у вас вже був запит додати це , поділіться будьласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t636271899T Offline
    t636271899T Offline
    Olesia
    wrote on last edited by
    Вітаю! Яка різниця евалюації дипломів для імміграції і роботи (навчання)? Чи недостатньо зробити для імміграції і використовувати для роботи (навчання)?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags