PR CUAET
-
Вітаю! Маю питання щодо закордонного досвіду роботи, як його правильно підтвердити? Планую подаватись за EE, досвід роботи - 3 роки ФОП в Україні. Проблема в тому, що за цей період мала кілька різних контрактів на надання послуг для різних організацій (один більше 12 міс підряд, інші - по кілька місяців). Проте оплата за послуги поступає щомісяця, тільки від різних замовників. Чи можу я якимось чином вказати всі 3 роки досвіду, чи зарахується тільки той, що більше 12 міс безперервно? Заздалегідь дякую!
-
Доброго дня! Маю кілька питань, можливо хтось зіштовхувався і знає: 1) на канадському офіційному сайті написано, що якщо проживали 6 та більше місяців за рік попередній приїзду до Канади в деяких країнах (в моєму випадку в Польщі - я тут вже більше року), то офіцер ворк перміт має видати без обмежень, хтось так робив? І чи достатньо доказів буде якщо просто показати відмітки у закордонному паспорті (по ним же в цілому видно, коли вʼїхала в країну і коли виїхала)? 2) чи правильно я розумію, що краще спочатку робити страховку, а потім проходити медогляд? 3) чи обов'язково попередньо записуватись на медогляд, або можна просто прийти в живу чергу (в моєму випадку в Оттаві, якщо це має значення) Дякую!
-
Дитина народжена в Канаді насправді слабкий аргумент, про це писали вже в ленті неодноразово. З того що ви написали зверніть увагу на ваши мінуси для цієї програми, вам потрібно буде аргументувати їх - 1. У вас молодій вік 2. Ви знаходитесь у провінції де легко отримати ПР 3. У вашого чоловіка є англійська мова, це як мінус бо з мовою процес отримання ПР в рази легший 4. У вашого чоловіка не фултайм робота. Як на мене у вас є всі шанси отримати ПР звичайним шляхом.
-
Досвід підтверджується реф летером і закріплюється іншими доками. Якщо будуть реф летери що покривають всі 3 роки з вказанням кількості годин пропрацьованих, то думаю що можна
-
Дешевле всего у Commissioner of Oath. 25-35 cad
-
Я не знаю, може і прокатить без реф летерів. Я подавався з ними що покривають весь термін роботи, і ще чекаю резутьтатк
-
Якраз по FSW подаватимусь, тобто я ніяк не зможу підтвердити свій досвід, вірно розумію? Дуже шкода, ніби все є, і оплати, і посадові обов"язки ті самі, а через такі деталі не зарахується?😢
-
дякую
-
Пока не находит аппликацию по временном номеру. Залинковать нельзя. Ждём постоянный:)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подавався на продовження WP по CUAET. Написали в особистому кабінеті «апрув» але дати старі. Як можна вирішити це питання? Задача отримати новий відкритий ворк преміт на 3 роки. Дякую
-
Добрый день! в инструкции по получению справки о несудимости с Германии написано: "Если вы подаете заявление на представление сертификата о несудимости в немецкий орган власти , укажите предполагаемую цель, а также название и адрес органа власти. Свидетельство о хорошем поведении будет затем отправлено непосредственно в соответствующий орган." Подскажите пожалуйста, я правильно поняла, справка придёт не на мой адрес? И Какой адрес тогда указывать, консульство Германии или Канады? Кто уже получил справку о несудимости с Германии Напишите пожалуйста в личку, здесь по поиску никакой информации нет
-
Скажіть будьласка чи є тут люди які вже подали аплікацію на батьків і які на пенсії більше 10 років останніх і ви в хісторі не описували їм все з 18 років? Я знаю що з більшості нас ще очікують АОR, aле можливо у вас вже був запит додати це , поділіться будьласка
-
Вітаю! Яка різниця евалюації дипломів для імміграції і роботи (навчання)? Чи недостатньо зробити для імміграції і використовувати для роботи (навчання)?
-
Добрий ранок. Я вірно розумію що у вас final decision 19 січня? Буду вдячна якщо підкажете де ви взяли інформацію про 3-14 днів на портал 1? В мене final decision 22 січня. Портал 1 ще не отримала також.
-
Мне сказали что Х в конце, и пока номер с Х это временный, а постоянный тот же но без Х. Но что так что так не подтягивать 😁
-
Ні, ви податкову декларацію будете робити тільки у 2025 році. Може ви переплутали з декларуванням грошей на кордоні?)
-
Для подачі треба скан оригіналів диплому і додатку + переклади + звіт від вес в одному файлі
-
Переклад повинен бути від певних організацій чи не має значення?
-
Тут кто что говорит, я все переводы делал у одного сертефиц. переводчика с Украины, для провинции подошло, федер. этап жду.
-
Підкажіть будь ласка, подаю на подовження візітор для Доньки. Заповнила форму 5708 від її імені, нижче там де Family Member такаж сама форма, треба заповнити на себе? Optional document не являються обов’язковими?
12 Jan 2024, 17:45
52674/468118
3 minutes ago