PR CUAET
-
Чи будуть проблеми якщо наприклад для PR треба джоб оффер перманент фулл тайм, а в мене спочатку був на 4 місяці і далі до мого контракту зробили amendment де зазначили що я фулл тайм працівник та залишаюсь там до поки не закінчиться мій ворк перміт? a) Permanent full-time salaried employee: conditional upon having a valid permit to work in Canada.
-
Але ви нічого не отримали? Спам дивилися?
-
нічого не змінилось
-
та просто Ghost Update
-
А що саме у вас оновили?
-
А що то за сервіс?
-
може не просто так роблять мейтененс
-
В любому випадку, якщо хтось таки отримає, дайте сюди знати
-
Я наразі бачу по відгуками тут в чаті, що ті що мали отримати П1 на минулому тижні - не отримали. Або технічний сбій або вони чекають чогось.
-
Дякую, ні не на кордоні)) тепер все зрозуміло.))
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Доброго дня. В кого є посилання де можна зареєструватися на біометрію ( в Канаді). Дякую
-
-
Портал 2 обробляється руками. Тобто, якщо ви ще раз відправите, то ваш лист просто стане в чергу далі на два місяці. А так як ми всі листування робимо в джімейл, то може таке статися що ви "піднімете" першого листа в черзі на сьогоднішній день і тим самим можете спровокувати затримку. Але знову ж таки, це тільки моя думка. Практичного досвіду в мене не було.