PR CUAET
-
Вам пишуть, а ви не чуєте чи не розумієте. Тееr впливає тільки не те який рівень мови потрібно здавати на 4 бали чи на 5. Ноки у вашого чоловіка різні, так як професії різні. Щоб податися на ПР ваш чоловік має працювати по тому самому ноку 1 рік. В даному випадку оператором він має працювати рік. Але я би на вашому місці подивилася скілси: тобто обов'язки які чоловік виконували. Може вони одинакові тоді можна їх підвести під один НОК
-
Це дуже хороша порада підїхати на границю США я також чула не одноразово люди так також отримували ❤️!!!
-
Ну у фуд банки ми не підемо, самі колись не ходили, і зараз не буду забирати те, що комусь важливіше. сподіваюсь стоматолог теж не знадобиться, а решта - то як доля випаде…всі під Богом ходимо. Хронічних захворювань не має, а екстрені ситуації - бентежать.
-
Здравствуйте, правильно я понимаю, что супруги подаются отдельно и общий срок пребывания (на каждого естественно 😄) в статусе PR (временный/2 + PR) должен выполняться у обоих? Грубо говоря супруг/а прилетел на год позже, то и подаваться будет условно на год позже? - если супруг/а не работал в стране ни дня (безработный или учиться) повлияет ли это как-то на получение гражданства? - подаваться на гражданство можно сразу на следующий день как 3 года стукнуло или имеет смысл выдержать еще какой-то срок экстра? - может ли быть отказ в гражданстве помимо случаев уличения в мошенничестве или подделке документов, болезни? - и какой +- сейчас срок от подачи на гражданство до непосредственно получения? Заранее спасибо!🙏
-
Ви не зрозуміли не США , а на кордоні Канада з США , коли батьки приїдуть і раптом не отримають то поїдьте з ними в найблище місце від вашого ( наприклад в мому випадку це біля ніагарського водопаду кордон канади з америкою і там офіцери більш поблажливі чим в аеропорту)))
-
Які NOC не підходять) Може хтось має інформацію( сайт) Дякую
-
По програмі Rural Renewal Stream пише що можна комбінувати,що не обовʼязково рік на одній професії пропрацювати,тому я хотіла дізнатися чи знає хто то точно чи підходять ці дві професії на комбінування,тому що по іншій програмі треба рік пропрацювати. Дякую за ваші відповіді!
-
Треба