PR CUAET
-
Здравствуйте, правильно я понимаю, что супруги подаются отдельно и общий срок пребывания (на каждого естественно 😄) в статусе PR (временный/2 + PR) должен выполняться у обоих? Грубо говоря супруг/а прилетел на год позже, то и подаваться будет условно на год позже? - если супруг/а не работал в стране ни дня (безработный или учиться) повлияет ли это как-то на получение гражданства? - подаваться на гражданство можно сразу на следующий день как 3 года стукнуло или имеет смысл выдержать еще какой-то срок экстра? - может ли быть отказ в гражданстве помимо случаев уличения в мошенничестве или подделке документов, болезни? - и какой +- сейчас срок от подачи на гражданство до непосредственно получения? Заранее спасибо!🙏
-
Ви не зрозуміли не США , а на кордоні Канада з США , коли батьки приїдуть і раптом не отримають то поїдьте з ними в найблище місце від вашого ( наприклад в мому випадку це біля ніагарського водопаду кордон канади з америкою і там офіцери більш поблажливі чим в аеропорту)))
-
Які NOC не підходять) Може хтось має інформацію( сайт) Дякую
-
По програмі Rural Renewal Stream пише що можна комбінувати,що не обовʼязково рік на одній професії пропрацювати,тому я хотіла дізнатися чи знає хто то точно чи підходять ці дві професії на комбінування,тому що по іншій програмі треба рік пропрацювати. Дякую за ваші відповіді!
-
Треба
-
Номінацію продовжувати не потрібно, головне, що вона була valid на момент подачі на федеральний етап.
-
Ні не треба, якщо прдались на федеральний рівень. Там так і написано в сертифікаті номінації.
-
Там як раз повні відомості про службу або іі відсутність, освіту. Це я вибрала, що нового додали. А вся базова інфо про військовозобов'язаного повинна бути. Але, так -поживемо та побачимо. Вони повинні зібрати інфо з різних міст, у тому числі із воєнних кафедр, реєстрів інвалідів та інше до купи. Це не так просто
-
Як довго можна чекати АОR після завантаження всіх доків & медкомісії, по ЕЕ?
-
В мене так само було, подавалася на федеральний етап, коли до закінчення терміну дії номінації залишався місяць :)