PR CUAET
-
Вы не в ту ветку пишите. Не должны , но могут. Это редко пока
-
Ні не треба, якщо прдались на федеральний рівень. Там так і написано в сертифікаті номінації.
-
Там як раз повні відомості про службу або іі відсутність, освіту. Це я вибрала, що нового додали. А вся базова інфо про військовозобов'язаного повинна бути. Але, так -поживемо та побачимо. Вони повинні зібрати інфо з різних міст, у тому числі із воєнних кафедр, реєстрів інвалідів та інше до купи. Це не так просто
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста. У меня есть письмо с подтверждением о том что мне подтвердили WP. И в анкете указывал что хочу работать!!! Могут ли мне не дать WP в аэропорту и отправить получать онлайн?????
-
Як довго можна чекати АОR після завантаження всіх доків & медкомісії, по ЕЕ?
-
Спасибо за ответ
-
В мене так само було, подавалася на федеральний етап, коли до закінчення терміну дії номінації залишався місяць :)
-
роздрукуйте цього листа і якщо що покажете)
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста. У меня есть письмо с подтверждением о том что мне подтвердили WP. И в анкете указывал что хочу работать!!! Могут ли мне не дать WP в аэропорту и отправить получать онлайн?????
-
Ну вот какой вы ждёте ответ? Вам никто не скажет, что 💯 дадут и никто не скажет, что точно не дадут. И что? Вы после этого отмените перелет в Канаду, раз вам в канале телеграмма не гарантировали 💯 выдачу воркпермита в аэропорту?
-
Думаю да. Но я прям на 100% не знаю, у нас до этого дело не дошло. Пр уже получили.
-
Без "якщо що". Просто подавайте паспорт , вклав туди цей лист.
-
І тоді bridging OWP можна робити одноазу після отримання АОR?
-
Нам на следующий день аор пришел.
-
Як довго можна чекати АОR після завантаження всіх доків & медкомісії, по ЕЕ?
-
Так,на основі ворк перміту дається віза,не навпаки
-
Дякую!
-
Тоді це добре. Я , на жаль, не знаю цієї програми. Може @OstapBosak підкаже про зміну ноку по цій професії
-
Так
-
Ee fsw. от aor до ecopr ровно 8 месяцев.
12 Jan 2024, 17:45
52885/452229
about a minute ago