PR CUAET
-
Добрый день. Могу ли я открыть себе компанию и потом сам себе открыть WP?
-
Дякую!
-
Главное убедитесь что бы у мужа был хотя бы один tax return с NOA что бы доказать что вы не нуждаетесь в фин поддержке, это важно.
-
То не перевіряють наскільки я знаю. Головне щоб оплата пройшла
-
Всим привіт, підкажіть будь ласка, оплата fees повинна бути з апліканта карти чи це не має значення може оплатити син наприклад?
-
Треба тільки за останні 10 років. Моя мама на пенсії тільки 5 років тотя вказала історію роботи з 2013 року до пенсії і з 2018 написла retired. Ми подались 2 листопада. АОР ще не було і дозапитів також.
-
Поки що ірсс не змінював правила щодо апостилю для іноземних документів
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, запит на довідку про несудимість треба відправляти в Консульство чи в Посольство? Якщо ми живемо в Торонто
-
Разве не нужен апостиль на справку? Просто перевод ее?
-
Тут не підкажу
-
Спасибо!
-
І немає сенсу, краще свіжу зробите перед подачею
-
Апостиль не потрібен
-
Подскажите пожалуйста, есть ли смысл сейчас делать справку о несудимости с апостилем, если подаваться будем через год? Какой срок действия справки?
-
Так все вірно бо ваша тьотя , і мама не були retired всі 10 років, а у кого всі 10 років retired , потрібно історію роботи з 18 років☹️😢
-
Так,онлайн,через тиждень прийшла
-
Так можете. Потрібно підтвердження спільного проживання і declaration of common in law union
-
Конечно с маркой. Просто напишите им email где-то через пару недель, если будет готово - зайдите заберите сами.
-
ответил в личку
-
Дякую , що відгукнулись
12 Jan 2024, 17:45
52944/450763
about a minute ago