PR CUAET
-
По факту і будуть дивитись
-
Всім привіт , можливо вже було питання не можу знайти , дуже багато інформації, робила через консульство довідку про несудимість з України , додавала витяг з дії, де було вказано і моє прізвище теперішнє і дівоче , з консульства прийшла довідка тільки з одним теперішнім прізвищем , мій консультант просить робити заново , щоб було вказано два прізвища , то хотіла уточнити , всім приходить з двома прізвищами і в мене помилка , чи вони вказують тільки одне ( на основі паспорта )
-
Если я не ошибаюсь,нет, потому что вы не можете сами себя брать на работу. Вы можете быть либо владельцем бизнеса, либо прямым сотрулником. Либо самозанятым. Вообщем нет
-
Ні, сам собі не можна
-
Назви вулиць, посад не писати ж на рідній мові через кому після англ? Тільки імена де просять?
-
Доброго дня Потрібна допомога Сидимо з чоловіком заповнюємо на сайті документи щоб зняти обмеження з WP 2 питання •там були питання до цього про мене і тд. Але в цій анкеті що відкривається в акробаті лиш усі данні про нього. Мені треба окремо заповнити і теж прикріпити документ? Чи це треба створити новий кабінет на сайті? Не розумію •як підписати цю форму в акробаті? Треба лиш роздруковувати і підписуватися ?
-
ДіЯ
-
Це для зовнішніх заявників passport request and CoPR. Для тих хто набуватиме ПР в Канаді трохи інший сценарій.
-
Якщо більш не верталися в ту країну, то безсрочно