PR CUAET
-
Дякую!
-
Також цікаво , якщо паспорт у 2026 закінчиться, чи можливо зараз наприклад на 5 років продовжити?
-
www.cbc.ca/news/canada/montreal/temporary-foreign-workers-quebec-immigration-french-test-1.7015221
-
Підскажіть будь ласка анкету заповняли на двох мовах чи достатньо тільки на українській
-
Я теж так зробила (підписали форму), а також я вказала, що мама не говорить ні на якій мові і має потребу в присутності перекладача.
-
На скільки років продовжує паспорт консульство?
-
Нам сказали чекати и ми приїхали за два місяці,немає можливості їздити в Торонто
-
Так, я таку форму подавала і при візі їй на СUAET
-
Трішки не по темі імміграції, але про нотаріусів. Чи можна якось написати довіреність на отримання маминої пенсії в Україні іншою особою. Чи до канадського нотаріуса чи це посольство лише. Або взагалі не можна
-
Так, якщо все за одним нок
-
Дуже дякую!)
-
Ще таке ж запитання думаю його обговорювали але не можу знайти відповіді У дітей закінчується паспорт Можна його продовжити і отримати стаді перміти щоб довчитись в школі ще 3 роки Дякую
-
У листі портал 1 зазначено що треба відповісти у продовж 7 днів
-
Доброго вечора. Чи є обов'язковим досвід роботи в Альберті? Чи можна одразу подаватися при отриманні full time job offer якщо є 2 роки досвіду не в Канаді по тому ж NOC.
-
А обов'язково чекати 2 місяці до закінчення щоб продовжити його?
-
Всім дуже дякую за відповідь🤗
-
погоджуюсь. Воно звичайно ліниво ще додаткові форми ті підписувати на дозвіл на обробку даних і тд, але все ж це по правилах.
-
Так, о це і так роблю, бо вважаю так правильно
-
так
-
Тобто Ви выступали як family member representative?
12 Jan 2024, 17:45
5302/435411
2 minutes ago