PR CUAET
-
Дякую Гано за допомогу.
-
Маю ще питання, під час федерального етапу, маючи окремо візу і дозвіл на роботу чи дозволено виїхати з країни на тиждень? Питання як раз у тому якщо попадеш на період між Portal1 та Portal2 або на період між Portal2 та фізичним отриманням карти в руки і в цей час будеш короткостроково за кордоном чи впустять назад ( з «старою» але актуальною візою)
-
Опыта достаточно, главное чтобы было 25 мес за последние 36. Находите тут профессию с такими же обязанностями и можете сразу подаваться на ПР. Единственное что нужно проверить нужны ли какие-либо спец условия для этой профессии, типа обучения и т.д., но я думаю ничего не нужно.
-
Кажу про duolingo
-
Ви знаєте супер задоволена!) Здала цей тест, що правда без підготовки!) Але мені сподобався!) Майже отримала потрібний score. Дуже раджу якщо потрібен не для імміграції.
-
После того как вам подтвердят что вы получили пр, ваша виза в этот момент становится недействительной, если вы будете в это время за пределами Канады, то придется делать новую визу для въезда, так как физической карты у вас на руках не будет, а без нее не пускают
-
Бугалтер для чого? Для ПР?
-
Але це не стосується США, своїм авто можете навіть з eCoPR перетинати кордон.