PR CUAET
-
t.me/canadianlawyer/55878
-
Дякую Гано за допомогу.
-
Toronto, той центр що на Eglinton Ave. Центр ок, техніка базова,персонал хамовитий. Там жарко, але були маленькі вентилятори на столах, то терпимо. Повезло що мало людей просто було в четвер зранку.
-
Ой,их по-моему вообще не бывает в Оттаве(
-
Маю ще питання, під час федерального етапу, маючи окремо візу і дозвіл на роботу чи дозволено виїхати з країни на тиждень? Питання як раз у тому якщо попадеш на період між Portal1 та Portal2 або на період між Portal2 та фізичним отриманням карти в руки і в цей час будеш короткостроково за кордоном чи впустять назад ( з «старою» але актуальною візою)
-
Дякую за опис.
-
Опыта достаточно, главное чтобы было 25 мес за последние 36. Находите тут профессию с такими же обязанностями и можете сразу подаваться на ПР. Единственное что нужно проверить нужны ли какие-либо спец условия для этой профессии, типа обучения и т.д., но я думаю ничего не нужно.
-
Кажу про duolingo
-
Ви знаєте супер задоволена!) Здала цей тест, що правда без підготовки!) Але мені сподобався!) Майже отримала потрібний score. Дуже раджу якщо потрібен не для імміграції.
-
После того как вам подтвердят что вы получили пр, ваша виза в этот момент становится недействительной, если вы будете в это время за пределами Канады, то придется делать новую визу для въезда, так как физической карты у вас на руках не будет, а без нее не пускают
-
А есть где-то список документов, которые принимаются для того, чтобы доказать наличие этого опыта 25 месяцев в течение последних 3 лет ?
-
Ні, окремо Для заповнення податків
-
Бугалтер для чого? Для ПР?
-
Завантажте і відкрийте в adobe acrobat
-
Порадьте будь ласка бухгалтера А також дуже важливе питання NOC 75110, яка має бути з/п для PR? Буду дуже вдячна за відповідь!!
-
Порадьте будь ласка бухгалтера А також дуже важливе питання NOC 75110, яка має бути з/п для PR? Саскачеван Буду дуже вдячна за відповідь!!
-
Цікавенько ;) дякую.
-
Я ніяк не можу це знайти ☹️
-
Дякую
-
Але це не стосується США, своїм авто можете навіть з eCoPR перетинати кордон.
12 Jan 2024, 17:45
53036/445995
5 minutes ago