PR CUAET
-
И во сколько теперь ловить знаете?
-
Тобто ,якщо стоїш в черзі ,то ця черга для того щоб зловити слот самому?чи після очікування можуть дати якусь конкретну одну вільну дату на оформлення процедури?
-
Цей так, дуже легкий😂😂😂
-
В Едмонтоні о 17.
-
🫣просто пише вільних дат не має зовсім майже на пів року вперед ,тому і зареєструвалася в чергу Скажіть будь ласка,як їх ловити -ці слоти ? Вони відкриваються в якийсь конкретний день і час? Дякую 🙏
-
Я думаю,что ждать придётся очень очень долго... Я звонила в посольство, сказали ,что они даже не могут посмотреть какой порядковый номер в очереди. И якобы если кто-то откажется от своего слота,он переходит по этой очереди
-
навіть UofT його приймають
-
Я взагалі була в шоці що він підходить для вступу😂
-
Буду дуже вдячна за рекомендацію
-
Вам вже прийшла довідка?
-
Добрий день, порадьте будь ласка вчителя який готує до тесту
-
А "весь час" це скільки? Достатьо буде за півроку чи прям за весь строк?
-
Я в 10 писала польский адрес
-
Якщо роботодавець платив 5 місяців умовно 15 $ за годину, а з 6-го місяця почав платити 23$ за годину(саме 23$ підходить по NOC для ПР) Чи підійде так для отримання ПР? Дякую за відповідь!
-
Можете трохи детальніше розповісти? Що значить підходить для вступу?
-
В Альберте просят pay stubs за последние 3 мес, но четко не указано в требованиях за какой период должна быть требуемая зарплата
-
І я з ним займалась)
-
Він був езаменатором ielts в минулому, дуже раджу, сама з ним займалась
-
якщо вам до IELTS маю найкаращого вчитаеля
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка по AOS, якщо 4 бали по всім пунктам англійського тесту це ок чи там є якась система балів ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
53068/431637
35 minutes ago