PR CUAET
-
Трішки не по темі імміграції, але про нотаріусів. Чи можна якось написати довіреність на отримання маминої пенсії в Україні іншою особою. Чи до канадського нотаріуса чи це посольство лише. Або взагалі не можна
-
Так, якщо все за одним нок
-
Дуже дякую!)
-
Ще таке ж запитання думаю його обговорювали але не можу знайти відповіді У дітей закінчується паспорт Можна його продовжити і отримати стаді перміти щоб довчитись в школі ще 3 роки Дякую
-
У листі портал 1 зазначено що треба відповісти у продовж 7 днів
-
Доброго вечора. Чи є обов'язковим досвід роботи в Альберті? Чи можна одразу подаватися при отриманні full time job offer якщо є 2 роки досвіду не в Канаді по тому ж NOC.
-
А обов'язково чекати 2 місяці до закінчення щоб продовжити його?
-
Всім дуже дякую за відповідь🤗
-
погоджуюсь. Воно звичайно ліниво ще додаткові форми ті підписувати на дозвіл на обробку даних і тд, але все ж це по правилах.
-
Так, о це і так роблю, бо вважаю так правильно
-
так
-
Тобто Ви выступали як family member representative?
-
Думаю що так. Я cuaet коли батькам робила то все оформлювала як треба як representative. З додатковими підписами, доками і тд
-
Я прочитала, что если моя мама человек в возрасте не справится сама и на интервью скажет, что за нее это делала я, то могу отказать в аппликации. Это правда?
-
Сподіваюсь ви тому второму консультанту хоча б не платили 😄
-
К стати в одном из видео слышала, что если кто-то помогает своим пожелым родителям с аппликацией, то надо добавлять use of representative. Якобы родственник имеет право представлять интересы апликанта. Кто-то ещё это подгружает?
-
Сорі що не по темі але який же жах що деякі люди що звуться іміграційними консультантами не здатні прочитати 3 рядки умов програми 🙈🤯 і розповсюджують чутки. ПС: обмеження родича лише за програмою іміграції (будь яка окрім самої reunification підходить), час отримання статусу не важливий. Це за 5хв перевіряється на сайті ircc
-
Есть группа в Telegram называется -Нотаріус .Присоединитесь к группе,найдите нотариуса и все дальнейшие шаги обсудите с ним.Это обычная процедура.Проходила ее несколько раз,но в Торонто.Процедура одна для всех провинций.
-
Я тоже делаю аппликацию для мамы
-
Дуже дякую, бажаю швидкого отримання🙏🏻
12 Jan 2024, 17:45
5310/439171
5 minutes ago