PR CUAET
-
Гарний центр в центрі Торонто - prometric . Дуже зручно, гарна локація, чисто, не гучно і не спекотно І, найголовніше, персонал не індуси де 50% слів тупо не розумієш через їх «суперб» вимову 🥹 Проте краще йти зранку бо дуже швидко розбирають місця
-
Він вже ви пишете отримав піар, ви автоматично нічого не отримаєте. Ви можете одружитися і подати по новій програмі для українців, або по спонсорству супругам. Міняти фамілію вам буде дуже дорого, і довго, бо міняти прийдеться всі документи потрібні для піару і не у Канаді , тобто авіаквитки , збори тощо
-
Добрий вечір друзі, підкажіть а що робити якщо не має витягу з дії, відправляти заяву без витягу, чи є якійсь інший порядок отримання довідки. Дію пробувала встановити через NCF але видає помилку при скануванні кожен раз. Дякую заздалегідь за відповідь.
-
Так
-
Сами незнали, стало доступно недавно(они даже могут вам в канаду прислать карту в канаду если надо) но жену так зарегистрировали и сделали вытяг, погуглите, была пошаговая инструкция даже
-
Evgeniy велике дякую, не знала що можна на канадський номер.
-
Зарегистрируйтесь в моно банке(можно на канадский номер) пройдите верефикацию(кредиткой их не обезательно пользоваться) через монобанк зарегестрируйтесь в дии и сделайте вытяг, либо без вытяга но оооочень долго
-
Ні, то раніше так було здається до пандемії. Зараз нікуди їхати не треба!
-
Консульство Торонто
-
Добрий день. Читаю про очікування Portal 1… Я всього лише зараз в очікуванні AOR, тому хто може підказати, які взагалі кроки після отримання AOR. Які терміни очікування і що означає кожний з наступних етапів. Буду дуже вдячна🙌🏻
-
Я якось питала агентів по Китаю, але вже все знайшла 😆 тепер ось ці кралі дві 😩
-
Ого, думаю це перший такий запрос 🫣😅
-
А тепер цікаве питання : хто робив довідку про несудимість в Танзанії чи Кеніі? Є агенти?
-
Так, там не можна пропускати дати
-
денег им дали? Какой статус заявки? Я получил за две недели. В ноябре.
-
Посольства не роблять , тре довіреність чи агенти. Інший вихід їхати і отримувати самій🫠 китайстан той самий гемор
-
Ох, успіхів тоді 😄
-
А как делать довидку из эмиратов?
-
Що це за медичне обстеження? Знову аналіз крові та рентген?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, може хтось знає українські групи з оренди житла у Монреалі та прилеглих містах. У нас собака Джек Рассел + поки що немає кредитної історії, зіткнулися з величезною проблемою при пошуку житла. Нам порадили шукати групи та варіанти, коли людям потрібно з'їжджати раніше закінчення контракту. маркетплейс та kijiji особливих результатів не дає. Заздалегідь дякую.
12 Jan 2024, 17:45
53116/452087
about a minute ago