PR CUAET
-
Щиро дякую за відповідь
-
А что так можно было?
-
1-6 мес на получение AOR Сдача биометрии в течении 30 дней после запроса Медицина новая (если старую не зачли). Проверка доков офицером. Вцелом процесс до 12 мес должен занять чтоб COPR получить
-
Всім привіт, в кого було таке що відправив PR анкету (по ЕЕ) зі всіма доками підгруженими одразу прийшов AOR, це все було ще місяць тому, зараз намагаюсь зареєструвати свою аплікацію в треккрі ввожу дані і пише "такого номеру aor не існує", зареєструватися в трекері не дає хоча пройшов місяць. В профілі ніякого руху і апдейтів немає, все оплатила одразу начебто, всі витрати що булм перелічені. Що я не так зробила, недоробила?
-
Це обовʼязково? Цікавить, бо провінція не вимагає евалюацію серез Вес. Дякую
-
Я свою приносила і показувала. Вони навіть не глянули і відразу повернули.
-
У нотаріуса
-
Подать на продление WP обязательно надо! Тогда легально все
-
Flagpoling называется
-
А, вибачаюсь, я не подивився який саме це чат був 🫣
-
І чи потрібен буде диплом чоловіка на будь-якому етапі? Заявник я
-
Підкажіть, будь ласка. А якщо 2 диплома магістра? Обидва додавати? Та чи потрібно їх завіряти через WES? Провінції ж ніби достатньо перекладу, якщо без балів за диплом. Дякую
-
Дякую за відповідь🙌🏻
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка де можна знайти інформацію про те як в Канаді визначаються близькі родичі? Наприклад чи є таке як 1 лінія, 2 лінія, повнорідні, не повнорідні? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто додавав українській паспорт книжечку до документів аплікації чи перекладати треба всі сторінки чи достатньо 1-3? Чи потрібно приписку, ідетифіційний код? Дякую
-
Скоріше за все вам прийшов tfn а не aor
-
Спешите. Пока что заявка в бэклоге. Надо ждать.
-
Вибачте ще раз. Коли ми говоримо про переклад - то мається на увазі переклад сертифікованим перекладачем у Канаді? Якщо переклад зроблено в Україні? Теж досить печатки бюро перекладу чи у цьому випадку має бути нотаріально завірено?
-
Я також не розумію цей алгоритм 🙄. Мої друзі подали маму два тижні назад і за 8 днів отримали запит на біометрику разом з АОР
-
Я виїжджала в Україну, і це вказала, але здається, що повинно матись на увазі виїзди з моменти в‘їзду в Канаду/отримання work permit
12 Jan 2024, 17:45
53275/435115
2 minutes ago