PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто додавав українській паспорт книжечку до документів аплікації чи перекладати треба всі сторінки чи достатньо 1-3? Чи потрібно приписку, ідетифіційний код? Дякую
-
Скоріше за все вам прийшов tfn а не aor
-
Спешите. Пока что заявка в бэклоге. Надо ждать.
-
Вибачте ще раз. Коли ми говоримо про переклад - то мається на увазі переклад сертифікованим перекладачем у Канаді? Якщо переклад зроблено в Україні? Теж досить печатки бюро перекладу чи у цьому випадку має бути нотаріально завірено?
-
Я також не розумію цей алгоритм 🙄. Мої друзі подали маму два тижні назад і за 8 днів отримали запит на біометрику разом з АОР
-
Я виїжджала в Україну, і це вказала, але здається, що повинно матись на увазі виїзди з моменти в‘їзду в Канаду/отримання work permit
-
Доброго дня. Маю запитання,якщо фірма яка бере мене на пейрол відносно нова,чи це не буде проблемою при подачі на пр?
-
@OstapBosak Доброго дня, підкажіть будь ласка чи обов'язково вказувати номер телефону у листі підтримки? Чи достатньо буде емейлу, якщо людина використовує телефон тільки для месенжеру і завждивідповідаєна емейли? Дякую
-
Якщо ви не виїжджали з Канади з тих пір як приїхали - відповідайте що НІ
-
Є окремий топік «переклад документів», там детально обговорюють переклади. Якщо коротко - то залежить від того як сприймати правила. Можна вважати українських перекладачів сертифікованими і тоді тільки печатка бюро. Або ж інтерпретувати відсутність на печатці номера реєстрації як відстутність сертифікації і тоді має бути зроблений додатково афідавіт у нотаріуса.
-
На які букви починається ваш номер
-
Написано було aor, але повністю а не абревіатурою
-
А скільки чекати хоч приблизно? Бо термін ita спливає на початку лютого, якщо я щось не так зробила то все(((..хоча що там можна не так зробити, все загружено та відправлено submitted.
-
А що таке AOP?
-
Если есть AOR и вы засабмитили - то все. Только ждать. Особенно если номер с ЕЕ сменился на CAN
-
Для ІRCC то дуже нормально. Все залежить від офіцерів. Дуже часто по всім різним програмам таке відбувається. Знаю купу прикладів. Мій чоловік і 3 його друга подались в один самий день з одного компʼютера, різниця в отриманні ПР між ними була майже рік 🙄🤷🏻♀️🫣
-
Моя провінція Alberta вимагала робити евалюацію через WES. Якщо у вас чітко написано що не треба, або тільки переклад, то ок. Але перечитайте уважно.
-
На букву E
-
Всім привіт,чи знає хтось де можна пройти медогляд в Ірландії?
-
В ее номер дають зразу але займає часу щоб щось помінялось
12 Jan 2024, 17:45
53289/430578
2 minutes ago