PR CUAET
-
Добрый день, скажите пожалуйста, при переводе документов, обязательно сделать копию оригинала или можно просто сделать скан оригинала?
-
А де цю статистику можна відслідковувати? По сес не зараховують досвід?
-
Все по сканам и загружаете на подачу сканы
-
це норма, просто чекайте
-
Я имел ввиду перевод документов которые нужны на федеральном уровне. Там думаю для всех одинаковые правила
-
Дякую Вам. Вже відправила коментар з приводу відсутності нашої програми на PR.
-
Дякую
-
Фактично - так. Оригінал+пакет від перекладача де є ще раз копія того ж документа
-
Я все по скану делала онлайн, о еще зависит от провинции и требований. В Альберте к этому сейчас лояльны. Можно сканы
-
Тобто укр варіант документа двічі слід додавати?
-
Добрий день! Подала на номінацію 3 січня, і досі немає відповіді. НР-менеджеру не телефонували і не писали (я в неї питала, саме її контакти лишала для підтвердження працевлаштування). Вже виходить, що 4 тижні повна тиша. Намагалась зрозуміти, куди можна подзвонити щоб дізнатися статус розгляду, але не можу знайти контакти куди саме. Чи то є норма чекати 4 тижні і більше ? Чи є ті, хто в січні подав на номінацію та все отримав? Якщо знаєте контакт, куди можна зателефонувати, буду вдячна за інформацію Дякую
-
Якщо 650+ то шанси хороші. Якщо 750+ то має бути швидко (+/- місяць до відбору)
-
Доброго дня, в мене є питання мій Босс може зробити мені Піар по спонсорській програмі, підскажіть будь ласка які плюси і які мінуси в цій програмі?
-
Доброго дня, в мене є питання мій Босс може зробити мені Піар по спонсорській програмі, підскажіть будь ласка які плюси і які мінуси в цій програмі?
-
Хтось отримав сьогодні Портал 1 з тих хто не отримав на прошлому тижні?
-
Спасибо
-
Я теж подавала в січні, ще рано
-
Хтось був у гілці, пошукайте
-
Мені здається потрібно , щоб не менше двох років функціонувала. Але може залежить від провінції. Може ви напишете своє запитання у гілку своєї провінції краще
-
ще можна такий варіант: "Please add the Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada program to this list"
12 Jan 2024, 17:45
53354/431642
36 minutes ago