PR CUAET
-
Фактично - так. Оригінал+пакет від перекладача де є ще раз копія того ж документа
-
Я все по скану делала онлайн, о еще зависит от провинции и требований. В Альберте к этому сейчас лояльны. Можно сканы
-
Добрий день! Подала на номінацію 3 січня, і досі немає відповіді. НР-менеджеру не телефонували і не писали (я в неї питала, саме її контакти лишала для підтвердження працевлаштування). Вже виходить, що 4 тижні повна тиша. Намагалась зрозуміти, куди можна подзвонити щоб дізнатися статус розгляду, але не можу знайти контакти куди саме. Чи то є норма чекати 4 тижні і більше ? Чи є ті, хто в січні подав на номінацію та все отримав? Якщо знаєте контакт, куди можна зателефонувати, буду вдячна за інформацію Дякую
-
Хтось отримав сьогодні Портал 1 з тих хто не отримав на прошлому тижні?
-
ще можна такий варіант: "Please add the Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada program to this list"
-
А вы условия этой программы читали? Там должно быть все описано, какие ограничения или их отсутствие.. Если честно первый раз слышу про пиар по спонсорству от босса. Просто не сталкивалась. Дайте ссыль, почитаю тоже
-
Теж відправила коментар )
-
На просторах интернета нашла, что major depression может привести к недопустимости к иммиграции. Подскажите, пожалуйста, если внутри канады у главного апликанта был случай, который диагностировали как major depression episode и занесли его в историю пациента, нужно ли сообщать в ircc? И какие могут быть последствия?
-
Що ви маєте на увазі? Final decision? Хотілося б вірити 😄
-
На просторах интернета нашла, что major depression может привести к недопустимости к иммиграции. Подскажите, пожалуйста, если внутри канады у главного апликанта был случай, который диагностировали как major depression episode и занесли его в историю пациента, нужно ли сообщать в ircc? И какие могут быть последствия?