PR CUAET
-
Спочатку всі потрапляють до Sydney, AOR звідки отримують. Ну більшість так точно, а потім розподіляють по різним офісам. Але залежить від програми, не впевнена за express entry. На скільки я знаю то найповільніші офісі в Etobicoke and Winnipeg. Так було раніше, зараз не знаю.
-
ви вважаєте що шанси нізькі? ми отримали approve in principal в вересні.
-
❗️Будь-які консульські дії в закордонних дипломатичних установах для чоловіків від 18 до 60 років, які є призовниками, військовообязанними або резервистами, будуть здійснюватися за умовами наявності у них військово-облікових документів. ▪️Виключення - оформлення посвідчення на повернення в Україну, консульські дії щодо дітей, якщо другий батько - іностранець, оформлення спадщини. Оформлення паспорта громадянина України, закордонного паспорта громадянина України буде здійснюватися за умовами наявності військово-учетних документів.
-
Ніагара набагато довше чим Етобіко ☹️а ще напевне в кожному офісі по кілька офіцерів
-
Я знаю коли заповняли на громадянство то коли нам прислали АОR , то відразу з АОR був і офіc написаний там дуже маленьким шрифтом я спочатку цього не знала і не помічала , дивувалалась звідки люди знають свій офіс?🤷♀️мені підсказали пізніше я глянула свій АOR і лише в цьому емейлі я і знайшла офіс який розглядув аплікацію
-
ми не додавали укр паспорти та ідентиф код
-
Все можна робити самому. З нами може бути швидше/легше. Плюс можемо допомогти недопустити помилок, і при потребі підібрати варіанти та скласти стратегію. Бо самому осягнути всі програми, тим більше у всіх провінціях, точно можна, але не легко і не швидко