PR CUAET
-
Я знаю коли заповняли на громадянство то коли нам прислали АОR , то відразу з АОR був і офіc написаний там дуже маленьким шрифтом я спочатку цього не знала і не помічала , дивувалалась звідки люди знають свій офіс?🤷♀️мені підсказали пізніше я глянула свій АOR і лише в цьому емейлі я і знайшла офіс який розглядув аплікацію
-
ми не додавали укр паспорти та ідентиф код
-
Тогда даже доверенность невозможно будет сделать
-
Вроде в новой редакции этого нет
-
Все можна робити самому. З нами може бути швидше/легше. Плюс можемо допомогти недопустити помилок, і при потребі підібрати варіанти та скласти стратегію. Бо самому осягнути всі програми, тим більше у всіх провінціях, точно можна, але не легко і не швидко
-
Я подала 27 листопада, ще не отримала. А ви якого подали? Я вже починаю нервувати((
-
Думаю що часу вам має бути з запасом. Після номінації можна продовжити вже на основі номінації
-
Спонсорство це якщо ваш Бос хоче на вас одружитися і вас спонсорувати )))
-
Мусите уточнити про те що за програма. Бо в нас роботодавці спонсорством що тільки не називають
-
Не треба
-
Вас вже вибрали, чи ви на запрошення чекаєте?
-
Ще рано. Зараз обробляють заявки за листопад
-
Поки абсолютна тиша)
-
А є ті хто в Україні завіряв та підписував?
-
У нас я основний заявник + чоловік . Обидва магістри . Набрали 835 балів. Чекаємо на номінацію 6 міс та 1,5 тижні….
-
Поки немає апрувалу рекомендую паралельно готувати економічні варіанти, просто щоб не втратити час якщо буде відмова
-
І довідку про не судимість. А на мілітарі рекордс можна взагалі тепер забити, воно вже ролі не грає
-
Ні, навпаки. Тим більше якщо вже отримали апрувал, тоді звісно нічого іншого готувати не потрібно. Я просто цього в вашому повідомленні не бачив
-
Да, оплатили 500 уе
-
Спробувати можна, але по часу це на жаль не дуже реалістично.
12 Jan 2024, 17:45
53486/439187
2 minutes ago