PR CUAET
-
Надіюсь це займе більше ніж 45 днів :)
-
Звідки інфа ?
-
добрий день! Запрошуємо вас на ОНЛАЙН-САМІТ дводенна серія соціально-психологічних воркшопів для новоприбулих українців в Канаді Учасники матимуть змогу розібратись в актуальних для себе питаннях, отримати поради та практичні інструменти для покращення свого стану www.healing-project.online/online-sammit
-
Мені здається помічником може бути легально
-
PR в штатах а не в Канаді в нього був
-
Так, він буде у вашій аплікації
-
Той
-
Date: 2022-11-24 - тобто слухання було у 2022 році. Нещодавно лише додали архівні матеріали. File number: VC2-06157
-
Ну це документ від 24 жовтня 2022 Скоріше всього це не той кейс який набув розголосу якщо той кейс взагалі існує
-
Ні. Якщо паспорт ще дійсний. Все інше можна з дії
-
А ви загружали в gkey розгляд ПР кард?
-
А що з опозицією? Там же 226 голосів досить
-
Хочемо подавати батьків по гуманітарній програмі, 55 і 60 років, не можуть знайти роботу. Імміграційний консультант каже, що нічого страшного, що не працюють. Я переймаюся із-за цього. Ми живемо разом, то зрозуміло що забезпечуємо батьків, так і вказується у файлі? У когось був позитивний досвід будучи не працевлаштованим?
-
А хтось може прокоментувати цей законопроект - якщо в людини є військовий квиток із собою, і він/вона військовозобов'язаний/-на, але виїхали за межі України ще задовго до початку повномасштабного вторгнення, то що планується щодо таких людей?
-
www.canlii.org/en/ca/irb/doc/2022/2022canlii136990/2022canlii136990.html?autocompleteStr=2022%20136990&autocompletePos=1&resultId=867f27b723a24af88b74061b7206dba9&searchId=ba23a55402fb4712bd0837bbfaf51282
-
Доброго дня , можливо хтось вже питав, вибачабсь за повторне питання якщо що. Так ось , хочу перевірити статус аплікації, коли ввожу дані, питає по якій програмі подали на пр , і я не знахожу в списку потрібної програми . Хто вже переглядав статус після отримання AOR , підкажіть як ?? Я розумію що там ще рано щось перевіряти, але ж батьки весь час питають , то вже мушу глянути
-
Ну вона ж написала витяг з чогось
-
Добре
-
Так це ж ви доказуєте а не я вам щось доказую ))
-
Вибачте, але ви хочете щоб вам щось доказували? Даний текст. Я привів джерело. Інші дискусії або як вам до цього відноситися, мені не цікаво.
12 Jan 2024, 17:45
53589/462957
4 minutes ago