PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи приймає консульство в Торонто громадян, які мешкають в Альберті?
-
Міграційний консультант радив НЕ подаватися на соц допомогу лиже тим хто живе у Квебеку. Бо квебек зі своєї сторони може запороти, в той час як федерали сказали що їх все влаштовує
-
Підкажіть будь ласка, а сама довідка з Дії українською мовою має бути? Не потрібно її перекладати? Дякую
-
Нет
-
Hello! Може було уже це питання сорі. Чи це ок подавати на Ontario Works (пособіє) батькам зараз якщо я в кінці грудні подала їм на PR? Чи це не буде впливати на рішення по PR?
-
Дякую 🙏
-
Вчіться на здоровя, курси не рахуються
-
В старій версії гілки був і інший досвід. Спробуйте податися :) не вкусять
-
Парт тайм, і інші які написані нище не підходять для програми
-
Full time
-
Вчора були, сказали тільки фул тайм, навіть якщо ви працювали по 40 годин, а у вас написано парт тайм, то не підійде
-
Добрый день! Вопрос по поводу conditions в наших work permit, а именно пункт 4, там где сказано: unless authorised, prohibited from attending any educational institution, or taking any academic, professional и так далее. Если меня приняли на курсы, которые длятся 4 месяца, и это просто training. Эта организация даже not registered provider. Я могу там учиться или мне нужно study permit для этого получать?
-
Дякую.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи підійде підписана форма IMM 5604 онлайн з нотаріусом, якщо пише, що ця форма має бути роздрукована і підписана фізично? Дуже дякую за відповідь
-
Що скажуть не будьте наївні вчіть франсе
-
Якщо 30 год в тиждень є, то мало б підійти, до консультанта найкраще
-
Норм шанси якщо ви про OINP. Але ж роботодавець має бути відповідний вимогам
-
Доброго дня. З Щедрим вечором. Зорієнтуватися, будь ласка, які шанси потрапити в Ontario Tech Draws для Senior Java Developer. Є PhD і досвід. Чи все таки розглядати Альберту? Дякую
-
Ні, тільки фултам
-
Мені міграційний казав, що нічого не буде, якщо ви хворіли або брали відпустку. У вас, скоріше за все, подивляться останні три місяці пей стабів та й все
12 Jan 2024, 17:45
5383/430366
less than a minute ago