PR CUAET
-
BEC це що?
-
ні, це приватний християнський інститут. І існує давно і диплом був отриманий ще в 2013 році
-
Якщо це навчальний заклад на окупованій території і документи видані країною-окупантом, то нічого зробити не можна, бо вони юридично недійсні.
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо я отримую ПР, повертаюсь в Україну, одружуюсь, повертаюся в Канаду назад, які мої подальші дії, щоб мій вже чоловік теж отримав ПР, йому треба бути тут чи ми з України можемо подати заявку? Бо я щось зовсім не розумію процесу
-
Ні, Апостиль як печатка не потрібен. А Заява в організацію apostille.in.ua потрібна. Вони підтвердять в WES, що Ваш диплом дійсний
-
За цією програмою немає вимоги щодо вищою освіти. Обов'язковою умовою є лише повна середня освіта. Тож ви можете евалювати свій атестат зі школи
-
так плануємо по ньому
-
А ви, часом, не по Alberta Opportunity Stream подаєтеся? Бо якщо так, то атестату про повну середню освіту буде достатньо
-
www.wes.org/ca/
-
WES це процедура оцінки вашого українського диплому по канадським міркам
-
Поділіться будь ласка інформацією, де знайти імейл Міграційної служби Альберти.
-
Спасибо ) будем ждать
-
Я хотіла ще в групі додатково, але він не мав групи з високим рівнем знання мови
-
До 2х недель
-
Індивідуально)
-
Мене більше турбує, що зібравши дані про людей,що виіхали, можуть щось погане робити родичам чі власності в Украіні.
-
та там також проблема не має додатку до атестату і школу закінчували не в Україні
-
Я поняття не маю. І не читала навіть законопроект. Але можу пофантазувати (у них може бути зовсім інша фантазія), що не будуть обслуговувати без того квитка. Зберуть інформацію, побачать де скільки яких чоловіків. Далі будуть думати що робити. Мінімум можуть в дію, наприклад, переслати виклик до військомату. Чи на адресу за кордоном прислати. Але відправляти додому на війну, я сумніваюся. Усіляко псувати життя - це запросто, а висилати почнуть - то будуть своі біженці. Як то на расєє. Не впевнена, що ім такий піар потрібен.
-
Не бачила вашої інтсрукції, і наші 300$ також зависли, бо Апостиль забракував документи і не зрозуміло як це тепер розрулити
-
Остап десь писав, що ні. Головне, що він є. І там все прописано коли ви почали
12 Jan 2024, 17:45
53890/404459
3 minutes ago