PR CUAET
-
так плануємо по ньому
-
www.wes.org/ca/
-
WES це процедура оцінки вашого українського диплому по канадським міркам
-
Спасибо ) будем ждать
-
Я хотіла ще в групі додатково, але він не мав групи з високим рівнем знання мови
-
Індивідуально)
-
та там також проблема не має додатку до атестату і школу закінчували не в Україні
-
Я поняття не маю. І не читала навіть законопроект. Але можу пофантазувати (у них може бути зовсім інша фантазія), що не будуть обслуговувати без того квитка. Зберуть інформацію, побачать де скільки яких чоловіків. Далі будуть думати що робити. Мінімум можуть в дію, наприклад, переслати виклик до військомату. Чи на адресу за кордоном прислати. Але відправляти додому на війну, я сумніваюся. Усіляко псувати життя - це запросто, а висилати почнуть - то будуть своі біженці. Як то на расєє. Не впевнена, що ім такий піар потрібен.
-
Не бачила вашої інтсрукції, і наші 300$ також зависли, бо Апостиль забракував документи і не зрозуміло як це тепер розрулити
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо я подаюся як основний заявник і в мене є дитина, мій dependant , чи потрібно щоб в дитини був закордонний паспорт на момент подачі? Питаю, бо дитина (4.5 років) вписана в мій паспорт і якщо зараз замовляти новий то це займає до пів року часу , як я бачу. Не бачу подібних питань в чатах, це критично чи ні?
-
Добрий вечір, підкажіть хто був у такій ситуації. Ми з чоловіком маємо воркперміти до липня, обоє по куает, паспорти зробили нові, сіли заповнювати аплікацію на подовження wp, і питання: кожен має робити окрему анкету на себе? Чи можна наприклад хтось як основний аплікант, а інший йде автоматично? Чи то опція тільки для тих, у кого друга половинка не громадянин/ка України? Хто подражував на всю сім‘ю, підкажіть, як робили?
-
Ви можете додати його зараз в аплікацію як комон ло і доказати це. Він тоді отримає разом з вами піар. Або отримати піар, але по новій програмі для українців він повинен бути тут і знов треба доводити, що ви розписались не для піару, довжину стосунків у рік, але можете не встигнути до 24 жовтня