PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо я подаюся як основний заявник і в мене є дитина, мій dependant , чи потрібно щоб в дитини був закордонний паспорт на момент подачі? Питаю, бо дитина (4.5 років) вписана в мій паспорт і якщо зараз замовляти новий то це займає до пів року часу , як я бачу. Не бачу подібних питань в чатах, це критично чи ні?
-
Добрий вечір, підкажіть хто був у такій ситуації. Ми з чоловіком маємо воркперміти до липня, обоє по куает, паспорти зробили нові, сіли заповнювати аплікацію на подовження wp, і питання: кожен має робити окрему анкету на себе? Чи можна наприклад хтось як основний аплікант, а інший йде автоматично? Чи то опція тільки для тих, у кого друга половинка не громадянин/ка України? Хто подражував на всю сім‘ю, підкажіть, як робили?
-
Ви можете додати його зараз в аплікацію як комон ло і доказати це. Він тоді отримає разом з вами піар. Або отримати піар, але по новій програмі для українців він повинен бути тут і знов треба доводити, що ви розписались не для піару, довжину стосунків у рік, але можете не встигнути до 24 жовтня
-
Це якщо я по професії PR отримую - планую в Канаді працювати по тому диплому що в Укр отримав. Якщо ні то не потрібно.
-
основного
-
Ну в прошлом году проходной по tech был 82-95, при чем 94 и 95 это ноябрь - декабрь, как раз начал расти как только мы засабмитились в пул со своими 93😀